tiistaina, marraskuuta 25, 2014

Hassu {linky}

MakroTex-haasteOstin pari viikkoa sitten näitä hassun värisiä sipsejä EKOSOPISTA, jossa vietimme kivan bloggari-illan. Lapset olivat hyvin epäluuloisia ja taisivat uskaltaa pienen palasen nakertaa kumpainenkin hurjan värisistä sipseistä. Nämä miltei violetit sipsit ovat valmistettu luonnostaan sinisistä perunoista. Hassuja mutta oikein hyviä, ihan tavalliselta maistuvat. Oletko sinä syönyt sinisiä sipsejä?

Kuvausteemamme siis: HASSU

Ensi viikon aihe: VALO


I bought these funny looking chips few weeks ago from EKOSOPPI. These are made from naturally blue potatoes. My kids were very suspicious for tasting these! I think these tasted like normal chips but these really look funny. Have you eaten blue chips?

Our theme this week is: FUNNY

Next week: LIGHTVoit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla. Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan! Notice that we have a theme for each week! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!

Pieni Lintu - MakroTex challenge
Mitä hassua sinä olet kuvannut?
Have you photographed something funny?


 
22 kommenttia:

 1. Tosiaan hassun värisiä ovat, enkä ole moisia edes nähnyt saati maistanut. Voisi luulla että ovat verilettuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan näköisiä, mutta oikein hyviä ja rapeita olivat! :)

   Poista
 2. Aivan verilettujen näköisiä. Luulinkin ensin, että verilettuja kuvan perusteella.

  VastaaPoista
 3. Ajattelin ensin, että ovat jotain luomulakua tai-salmiakkeja. Minä tykkään kaikesta erikoisesta eli näitä aijon ilman muuta kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää näytti erikoisilta, mutta maistuivat ihan tavallisille sipseille - melkein jopa paremmalle. :)

   Poista
 4. Mä tykkään tavallisia sipsejä enemmän sellaisista sipsisekoituksista, joissa on porkkanaa, punajuurta jne. lastuina. Niissä on jotenkin enemmän makua tavallisiin perunalastuihin verrattuna. Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sellainen juuressipsipussikin tuolla kaapissa. ;)

   Poista
 5. Hui, ovat kamalan terveellisen näköisiä! Varmaan tuo väri tekee sen!

  VastaaPoista
 6. Minusta pussi näyttää tutulta. Söin syksyllä sipsejä, jotka oli tehty muistaakseni punajuurista ja monista muista eksoottisemmista juureksista. Ero oli paitsi väreissä, myös terveellisyydessä ja ennen kaikkea maussa, joka oli parempi kuin perinteisissä perunalastuissa. Kannattaa unohtaa ennakkoluulot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niitä porkkana/punajuuri-sipsejä myös, ne on oikein hyviä. :)

   Poista
 7. Tuolta aiemmasta kommentista luin, että näyttävät veriletuita, ja kieltämättä!;D Ulkonäöllä ja väreillä on todellakin merkitystä, kun syömme mitä tahansa. Osittaihan on kysymys tottumuksista, ja koska sipsit perinteisesti ovat vaaleita, niin tummat sipsit epäilyttävät.:) Uskon silti, että ovat ihan yhtä hyviä kuin tavallisetkin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - sinistä ei ole tottunut näkemään kuin mustikassa! :D

   Poista
 8. Erikoisen värisiä! Minäkin ostin viime viikolla "vihannessipsejä". Ne oli tehty mm.punajuuresta, bataatista ja porkkanoista. Ihan hyviä olivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olivat kyllä ihan kumman värisiä, sen vuoksi piti ostaa. :)

   Poista
 9. eipä ole tullut syötyä, yhtä epäluuloinen olisin kuin lapsesi

  VastaaPoista
 10. Onpas hurjanvärisiä! Nuo toimivat varmaan hyvinä keskustelunavaajina juhlissa. :D

  VastaaPoista
 11. Funny to eat this Chips in this colour! :)))
  ..... And I will show you lonesome stockings and socks. Searching a Partner to life together.

  Thank you for hostings, Cheers Heidrun

  VastaaPoista