maanantaina, lokakuuta 06, 2014

From my phone

Kuvia puhelimestani
Kaikenlaista puuhaa; kirjastossa käymme ahkerasti, syksy ja kuivat lehdet auringossa, pienet leluostokset, lautapelihetki kuopuksen kanssa kahdestaan, totuttelemista kylmempiin ilmoihin, sienillä herkuttelua, ystävien pupujen ihastelua.

Fall is here with mushrooms and dry leaves plus colder days. We visit our small library very often. Kids bought something from the toyshop. We have played boardgames and saw cute bunnies.


Iloista uutta viikkoa kaikille!


Happy new week to all!!


17 kommenttia:

 1. Onpa hyviä kännykkäkuvia, mikä puhelin sinulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän näistä huomaa, että ei ole järkkärillä otettuja - mutta ihan kelvollisia. ;) Puhelin on iPhone 4s.

   Poista
 2. Kertakaikkiaan rakastan lautapelejä ♥
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Yeah, bunnies with mushrooms - yummy! ;-)

  VastaaPoista
 4. Nice shot - hope you'll share at http://image-in-ing.blogspot.com/2014/10/tubing-dan-river.html.

  VastaaPoista
 5. Wonderful! My kids love the fall, too, and they go to the library every week! We play with kitties instead of bunnies, though :)

  Iowa Voice

  VastaaPoista
 6. Your boys in their winter caps look so cute! Looks like you are enjoying the cooler season. And the bunnies are adorable.

  VastaaPoista
 7. My daughter loves the library too but she is a real book worm

  mollyxxx

  VastaaPoista
 8. Elämä on pieniä hetkiä täynnä. Onneksi niitä voi kuvata ja säilyttää. Jos olisin nykypäivän lapsi, toivoisin kovasti, että ne säilyisivät aikuisuuteni. Olen niin pahoillani, että omasta lapsuudestani on niin vähän kuvia....Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut lapsille valokuva-albumeihin ihan paperikuviakin ja laittanut mukaan "skräpäten" muutakin muistoa esim. sirkuslippuja jne. :) Itselläni on pari albumia omasta lapsuudesta, toki paljon vähemmän mitä omilla lapsilla ja kuvalaatu mitä nyt on, mutta kiitettävästi on vanhempani filmanneet vanhalla kamerallaan. :) JA mun isoveli on harrastanut valokuvaamista, hänellä on järkkärifilmikamera joka käy kaukoputkeen jne, siis huippu vehje ja kallis oli taatusti aikoinaan - niin hänkin on pitänyt huolen, että pikkusiskon lapsuuskuvissa on materiaalia. :)

   Poista