tiistaina, lokakuuta 14, 2014

Fazer ja Muumipeikko unelmoi + muita uutuuksia

Sisältää mainoslinkin

Me tarvittais mehukannu! Tässä talossa on vain muovinen Ikean mittakannu, eipä kovin hieno jos tulee vieraita. Jos räväyttäisi ja ostaisi pirteän keltaisen Mamma-kannun, on aika herkku! Toisi piristystä tulevaan talveen. Asiaa täytyy harkita, Muutto-kannukin olisi tyylikäs. Hirmuisen suloinen on tuo purnukkakin.

IITTALAN sivuilla kerrotaan, että Arabia lanseeraa jouluksi 2014 uuden keräilylautasten sarjan Muumi-mukien harvinaisimpiin kuvituksiin perustuen. Lautasia tulee jatkossa myyntiin kaikkiaan 20 erilaista, aina kahden lautasen pakkauksissa. Ensimmäinen lautaspakkaus sisältää Fazer ja Muumipeikko unelmoi -lautaset. Erikoiserää tulee olemaan saatavilla niin kauan kuin tuotetta riittää.

Nämä lautaset ovat tulossa myyntiin 29.10. Menevätköhän heti.. Meillä ei ole kuin mukeja. Kannu olisi ensimmäinen muunlainen muumiastia.


I totally love Arabia's Moomin dishes. That Moominmamma-can would be so cute in our kitchen. I might buy it.

4 kommenttia:

filigarn kirjoitti...

I would it too!! I love it!!! :)

Liberata kirjoitti...

Meillä on tuo kannu(seikkailu) ja tykkään kovasti, on joka päivä käytössä !

filigarn kirjoitti...

I would buy it too!! ... I forget the word :) ... The dishes are reaaaaally cute!!

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi kiva kuulla, ootko tykännyt mallista että on hyvä? Meillä oli kerran yksi lasinen mehukannu ja siitä valui aina pöydälle kun yritti kaataa. Oli ärsyttävä ja pistin pois.