sunnuntaina, lokakuuta 12, 2014

And now it's PINK

Sisältää mainoslinkinOllaan pitkään etsitty kaupoista lasten puhelimiin kivoja kuoria, mutta ei näihin vähän vanhempiin Samsungin puhelimiin enää mitään ole löytynyt. Ekaluokkalainen peri nimittäin minun vanhan puhelimeni ja ei oikein tuosta valkoisesta väristä tykännyt. Googlettelin vielä kerran kännykän mallin ja hakusanalla suojakuoret niin löysin LUX.CASEN sivuilta kuoret näihin. Kyllä olivat onnellisia kun saivat omat lempivärinsä, vihreän ja sinisen!

Omaan luuriinkin on ollut tarkoitus ostaa joku suojajuttu ennen kuin onnistun tämän tärvelemään. Ostin samalla siis itselleni kivat vaaleanpunaiset suojakuoret.


New phone covers from LUX.CASE for me and my boys. Kids were happy when we found their favorite colors green and blue. And I ordered pink for my iPhone.


Ja seuraavassa postauksessa onkin arvonta..ei kylläkään kännyköihin liittyvä vaan jotain ihan muuta, mutta yli yli yli ihanaa!!!4 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minun on kanssa pitänyt hankkia omaan kännykkään kuoret vaikka kuinka monta kertaa, mutta aina se on jäänyt. Ihan varmasti vielä rikon sen, ennen kuin saan ostettua ne suojakannet.

Pieni Lintu kirjoitti...

Sitä minäkin pahoin pelkäsin - vanhaa Samsungiani kun onnistuin tiputtelemaan niin että takakannet ja akut lenteli. :P Siksi poika sai hieman naarmuisan kännyn. :D

Liberata kirjoitti...

Onko tuo musta samsungin pocket mikälie? Pitääpä kattoa jos tyttären moiseen luuriin löytyis tuolta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Nimellä "suojakuori" oli nuo poikien Samsungeihin olevat ja mun omaan "aito nahkakotelo". Siinä on siis tollanen läppä mulla. :)