keskiviikkona, syyskuuta 03, 2014

Powerpark {paljon kuvia ja linky}

Huvinvointivaltio


Ei ole mainos, ihan omasta halusta toteutettu postaus...

Kesän 2014 viimeiset huvittelut takana! Me käytiin ekan kerran POWERPARKISSA - tähän asti on pienemmät tivolit ja Wasalandiat riittäneet, mutta lapset alkavat olla isompia ja varsinkin 9-vuotias menee jo vaikka mihin laitteisiin. Monet tuttumme ovat kehuneet Powerparkia kauniiksi eivätkä turhaan - en kyllä ole koskaan näin hienossa huvipuistossa käynyt! Ja ihan hullun tuntuista kun peltojen ja metsien keskellä on tällainen keidas!

Kaikki vapaa-ajankeskukset; TIVOLIT, WASALANDIA, ÄHTÄRI jne. ovat aina olleet mukavia, mutta sotkuisia - varsinkin vessat ja ruokapaikat, yök! Mutta Powerparkissa liikkui siivousporukkaa jatkuvasti ja vessat oli putipuhtaita, kuulemma jopa miestenveski, kysyin mun miehiltä. Täydet pisteet siis Powerparkille puhtaudesta ja upeista puitteista, istutuksista ja rekvisiitasta!

Jos nyt jotain negatiivista haluaa sanoa niin pieni pettymys oli kun meidän 6-vuotias, joka on vielä alle 120cm ei päässyt muutamiin mihin olisi halunnut, tukkijokeen esimerkiksi - ei edes aikuisen seurassa. Vähän harmi! Pienille laitteita oli kyllä paljon, mutta ne oli sitten ehkä vähän lapsellisia monet - WASALANDIA ehkä taas on parempi juuri tän meidän nuoremman pojan ikäisille/kokoisille. Onneksi oli Funhouse eli hassutalo, jonka radan poika kiersi ihan kyllästymiseen asti uudelleen ja uudelleen - se oli kuulemma suosikki. Isomman pojan lemppareita oli Mustekala, Music express, Tukkijoki jne.

Pizzabuffetissa oli hyvät safkat. Ruokapaikkakin oli niin siisti, ihan eri luokkaa kuin joku Rax, jossa on aina yli sotkuista ja ällöttävää.


We visited the most beautiful amusement park, POWERPARK, few weeks ago


Gorgeous buildings and fountainsLots of fun activities for bigger and smallerI didn't test this one...


Pretty details everywhere

We had a long and fun day in funlandThe kids were sad when we had to leave


// follow me: INDIEDAYS - FACEBOOK - PINTEREST - BLOGILISTA - BLOGLOVIN' - GOOGLE+

Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni LintuSep 3, 2014

30 kommenttia:

 1. Upean näköinen paikka!!
  Tuolla olisi NIIN siistiä päästä käymään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti!! Meillä on vain tunnin matka niin on helppo tietenkin pistäytyä päiväseltään, mutta onhan tuolla kaikenlaista kylpylää, hotellia, miniformularataa jne jos tahtoo pitempään vierailla. :)

   Poista
 2. What a great and funny park!
  Have a nice day :-)

  VastaaPoista
 3. oh wow that looks like alot of fun. sort of reminds me of dreamworld in brisbane, australia.

  VastaaPoista
 4. Aivan samaa mieltä! Powerparkissa osataan siivota, ja siivotaan!
  Ähtäri on ihan kamala, en pysty enää meneen sinne kattoon hilseileviä
  elukoita ja seisomaan ovenripa käteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni paikka päästetään rempalleen, sääli. Wasalandiassa sama juttu, niin soma pikku huvipuisto ja henkilökunta (ainakin tänä kesänä) oli niin mukavaa, moikkailivat ja kiittelivät joka ajelun jälkeen ja periaatteessa kaikki ihan ok, mutta se siisteys! Tai siis siisteyden puute. Vähän voisivat panostaa monessa paikassa siivoushenkilökunnan palkkaamiseen, kyllä mä uskon että se toisi hyvää mainetta ja moni palaisi uudelleen. No hei - tässähän minäkin ihan ilmaiseksi mainostan ympäri maailman Powerparkia, että kannattaa olla siisti ja nätti paikka. ;)

   Poista
 5. That looks like such a fun, fun place!

  VastaaPoista
 6. Oletan että lapsilla ja vanhemmillkin oli kivaa:-)

  VastaaPoista
 7. Looks like a great day out : )

  VastaaPoista
 8. what a neat park :)

  Ive never "tested" a roller coaster nor do I intend too prefer my feet firmly on the ground :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja kuvia, tuonne on kyllä päästävä, meillä kans 9-vuotiaas vois vähän tykätä! :)

  VastaaPoista
 10. Powerland??? = Disneyland for Finns???
  Long time ago I was sitting in a roller coaster, but not in a robocoaster!!!
  --> www.kuka-entertainment.com/en/products/robocoaster/start.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. I have never visited Disneyland but it might be quite similar. :)

   Poista
 11. I love it- would love to visit such a place. You capture the essence of fun.

  VastaaPoista
 12. The place sounds funny and your pictures are beautiful! I love the details!

  VastaaPoista
 13. What a wonderful place. You visit such neat places. Those rides look awesome although there are several that I wouldn't venture to get on. Loved the Octopus in the one shot.

  VastaaPoista
 14. This place looks really cool but also deserted, where are all the crowds... if that was the UK you would not be able to move for people

  Mollyxxx

  VastaaPoista