maanantaina, elokuuta 18, 2014

Wasalandia

Huvipuistoilua
Kesäloman lopulla päätimme mennä paikalliseen huvipuistoon, Wasalandiaan. Itse olen joskus teini-iässä muistaakseni viimeksi siellä käynyt. Paljon on paikallisissa lehdissä kyseistä puistoa haukuttu (en kyllä tiedä miksi) ja lähdimme sinne vain koska Powerparkin suunnalle oli luvattu kovia ukkosia koko kyseiseksi päiväksi.

Yllätyimme positiivisesti, aluksi näpsin muutaman kuvan ja sitten mies veikin pyynnöstäni kameran ja käsilaukkuni autoon ja keskityin minäkin huvitteluun. Juoksimme lasten kanssa laitteesta toiseen enkä muista koska itsellänikin on ollut niin hauskaa. Olimme huvipuistossa 7,5h! Kuvia ei ole kuin muutamista kohteista, mutta voin kyllä suositella pienten lasten kanssa menemään - ensi kesällehän tuo menee seuraavaksi! Tosi paljon olisi ollut ihan pikkuisillekin tekemistä, mutta paljon oli sellaisia "hurjempia" mihin meidän eka- ja kolmasluokkalaiset uskalsivat mennä. Piraatti ja vuoristorata jäi itsellä käymättä, mutta tukkijoessa käytiin monta kertaa kaikki!

Parasta oli se, että matka oli tietenkin lyhyt, mihinkään laitteisiin ei tarvinnut jonotella juuri yhtään - kerran olimme kuopuksen kanssa kahdestaankin yhdessä laitteessa, laitteet olivat sopivan hurjia tällaiselle joka ei uskalla mennä mihin tahansa kieputusvekottimeen. Suosittelen!


We spent a fun day at local funpark, Wasalandia and we had so much fun. I didn't photograph much there because I wanted to be there without camera too! This is a great funfair for small kids.Mukavaa uutta viikkoa!Have a nice new week!!
12 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia! Tulin kertomaan, että blogisi on haastettu ( http://kaytetyt.blogspot.fi/2014/08/syotyja-sanoja.html ) :)

Pieni Lintu kirjoitti...

No minäpä pyyhällän paikalle katsomaan. :D

you-wee because kirjoitti...

It was not too overcrowded at Wasalandia park during your visit, Pieni!!!
At the horticultural show in the southeast of Germany it was vice versa: thousands of people took advantage of the great summer weather after a long period of rain and visited the wonderful park along the river Danube!
Have a great start into a new week,
Uwe.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Uwe! :) Have a lovely week!

Jemina kirjoitti...

Me tykätään kans kovasti Wasalandiasta. Ollaan esikoisen kanssa käyty joka kesä. Hieman tuolla olisi siistimisen varaa, mutta pienemmillekin lapsille löytyy tosi paljon laitteita. Meidän 7vee menee jo kaikkiin Wasalandian laitteisiin. :) Ja hyvää myös se ettei tarvitse jonotella.

Pieni Lintu kirjoitti...

Totta, vessa ei ollut kovin siisti.. :P

Party of 5 kirjoitti...

Oh wow, looks like fun. I miss being a kid.

Pieni Lintu kirjoitti...

We had SO fun! :D

Ida kirjoitti...

Lots of fun stuff here for sure. Amusement parks are always fun to visit.

Sharon kirjoitti...

What fun! I'm always up for a carousel ride :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Ida. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Me too! :D