lauantaina, heinäkuuta 26, 2014

We need more space

Lisää tilaa, kiitos
Nykyinen koti ärsyttää monessakin asiassa, vuokra on sairaan kallis, kaikki on rempallaan ja tilaa liian vähän. Yhtään ei huvita sisustaa, uloskaan en ole jaksanut laitella kesäkukkia juuri yhtään. Plääh olo.

Nyt kun kuopus menee kouluun niin tarvis olla molemmille tilaa tehdä läksyjä. Ehkä toisen pitää vain tehdä läksyt eri huoneessa. Pojat siis jakaa huoneen ja usein on riitaa yövaloista jne. Kerrossänky voisi ratkaista tilan puutteen, mutta toinen kävelee unissaan ja toinen kierii sängyssä niin kamalasti, että tippuisi taatusti.

Our boys are growing and our home seems to be too small for us. It would be great to have three bedrooms, now we have just two.Tällaisia ärsytystuntemuksia tällä kertaa..jatketaan haaveilua ja asuntojen bongailua!!

Iloista lauantaita jokaiselle!

Have a happy Saturday!!

10 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Teillä näyttää aina niin viehättävälle, ehkä sisustus on valmis :)
Toivon, että löydätte unelmakodin, jossa on hyvin tilaa kaikille. Mukavaa viikonloppua!

Unknown kirjoitti...

Helppo hahamottaa tilanpuutteen tuska, koska me taidetaan asua lähes saman kokoisissa asunnoissa. Juuri itse tässä pähkailin, että josko kohta joutuu sittenkin rakentamaan alakerran väliseinän takaisin..tulis se ylimääräinen makkari sinne. Vaikka tää ihana, iso ja valoisa olohuone onkin niiiiin kiva! Mutta, juu. Ei tässä ihan heti taideta laajentaakaan, mutta tyssi menee (JO) vuoden päästä kouluun, oma huone seinillä ja ovilla ois hyvä (nyt ei oo väliseinää meidän makkareiden välissä ollenkaa, saati niitä ovia..), ja ja ja ...äääh. :D Mut oma on tietty oma ja vuokra vuokra..Teillä on joka tapauksessa ihan superihanaa ainakin kuvien perusteella :)

Niina kirjoitti...

Olen ollut jo monta vuotta (!) samoissa tunnelmissa. Ne omat nurkat tuntuvat varsinkin muiden asuntoihin verrattuna tosi ahtailta. Meillä ei oikein voi edes enää suuremmin sisustella ja muokata, kun uusia huonekaluja ei mahdu ja pinnat on suunnilleen kaikki jo tehty, huonejärjestys on myös aika lailla lukittu. Pakko meidänkin on jossain vaihessa joko laajentaa tai muuttaa, jatkan siis haaveilua myös!

Stewart M kirjoitti...

I don't think its possible to have enough space!

Sorry about the much delayed reply - I've been in the UK for a month and I let the blog sit on the back burner - normal service will resume soon!

Stewart M - Melbourne

Pieni Lintu kirjoitti...

No blogissa näkyy vain pieniä palasia. ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä meillä on vähän neliöitä, 86,5m2 vain. :/

Pieni Lintu kirjoitti...

Haaveilu ainakin on ilmaista - siihen mullakin on varaa nyt. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Well said!! ;)

Taru | HOME AT LAST kirjoitti...

Ihana tuo karhupiirros!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Mun sukulainen näitä on alkanut suunnittelemaan, printtejä ja kankaita - hän on niin taitava. :)