tiistaina, heinäkuuta 15, 2014

Blogivaasa and Communal Global

Parit linkit teille

Meidän vaasalaisten puuhakas ja idearikas JOHANNA on väsännyt meille Facebookkiin SIVUN, josta voit seurata tiuhaan päivittyviä vaasalaisia blogeja - myös Pieni Lintu koittaa muistaa linkata postauksensa sinne. Oman Facebook-sivunihan löydät TÄÄLTÄ. Blogivaasalla on myös blogikoti, siellä on esittelyitä vaasalaisista blogeista ja myös muita kivoja juttuja - klikkaa TÄNNE.

Follow my blog and other bloggers from our hometown Vaasa via our FACEBOOK page. You can find my own page too on FACEBOOK. We have also a blog called BLOGIVAASA.

https://www.facebook.com/blogivaasa?ref_type=bookmark


Muistuttelen myös COMMUNAL GLOBAL-blogistamme. Pienellä Linnulla on kunnia jakaa kuvia täältä meidän seudulta! Meillä on postaukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin - keskiviikkona kaikki ovat tervetulleita jakamaan omat postauslinkkinsä kanssamme. Bloggareita meillä on mm. Australiasta, HongKongista, USA:sta, Englannista, Ranskasta jne. Tarkoituksena on jakaa kuvia ympäri maailman ja nähdä kauneus ihan arkisissa asioissa!!

Please remember also visit our COMMUNAL GLOBAL-blog. We have posts on Mondays, Wednesdays and Fridays. Wednesday is a linky day and everyone is welcome to share a post with us! We have bloggers for example from Australia, HongKong, USA, England, France etc. We are celebrating the everyday beauty of life around the world!!

http://communalglobal.blogspot.fi/Ja huomenna onkin meidän linkityspäivämme siis - voit tulla aamusta tänne minun blogiini linkittämään oman postauksesi!!!

And tomorrow is our linky day - welcome back to share your blog post with us!!!

3 kommenttia:

Party of 5 kirjoitti...

pretty stuff...love it & will bookmark (don't really do FB)

Päivi Lemström kirjoitti...

Voi kun ehtisikin aina käväistä kaikilla sivustoilla, niin paljon mielenkiintoista!!
XX

Pieni Lintu kirjoitti...

Sanos muuta.. :)