keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2014

Fishing with grandfather {linky}

Wednesday around the World
Yksi lasten kesän kohokohdista on ehdottomasti onkiminen. Ekassa kuvassa näkyykin kuopuksen "suuri" kalasaalis, joka juuri on nousemasta järvestä!!

Olethan jo huomannut osallistua bloggareiden sisustusaiheiseen kilpailuun, jossa osallistujien kesken arvotaan 100€ lahjakortti - ohjeet osallistumiseen TÄÄLLÄ.


Best things in summer is fishing if you ask my boys.

Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.

Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni Lintu
Jun 25, 2014

15 kommenttia:

 1. I love the simple wood fishing poles! Looks like a lovely way to spend the day as a family :)

  VastaaPoista
 2. Onkiminen on meidänkin poikien lempipuuhaa! Äidille se on kyllä vähän stressaavaa, kun koukut, siimat ja vavat pyörivät välillä ympyrää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Ja minä kun olen se tyttö, joka ei ilkee koskeen niihin matoihin eikä perata kaloja. :D Eikä ottaa sätkivää kalaa koukusta pois. Mä oon säälittävä, tiedän. :D

   Poista
 3. Dear Pieni, both Boys must have Fun with their grandfather, I'm sure :) There are so wonderful captures, the nature you have is fantastic.
  I was in Buchloe, a little Town before the Alps and had Fun also. Now I wish you and your Family a great wednesday .

  XOX Heidrun

  VastaaPoista
 4. Your photos are beautiful...I know the boys loved every minute of this.
  Here from Around the World.

  VastaaPoista
 5. So sweet. Fishing is a great summer pastime.

  VastaaPoista
 6. I have never tried to fish but I would surely enjoyed a place like this!

  VastaaPoista