torstaina, kesäkuuta 26, 2014

Clothes for my son

Vaatteita ja alennuskoodeja
Kesälomaa ei paljon vielä ole kulunut, kerran olemme päässeet oikein uimarannalle. Eipä nämä kelit nyt vielä ole kovin kummoisia olleet. Jokaisesta lämpimästä päivästä pitää nauttia!

En voi uskoa, että tämä meidän juniorikin on ensi syksynä koululainen. Kouluvaatetustakin on hyvä jo vähän pohtia. Koulussa on lasten mielestä se hyvä puoli päiväkotiin verrattuna, että ei tarvitse enää kuravaatteita!! Sitä on odotettu! Jotain vettähylkivää ulkovaatetta olisi hyvä hankkia siis. Ja paitoja, housuja. Niin ja sitä reppuakin pitäisi alkaa metsästämään, hän haluaa vihreän ja mieluiten AngryBirds-possun kuvalla, onkokaan sellaisia.

Kouluvaatteiden shoppailuun voisi hyödyntää ALENNUSKOODEJA.FI palvelua. Esimerkiksi Boozt.com:iin oli alennuskoodeja tarjolla ja tosi moneen muuhunkin nettikauppaan. Boozt:lla on ihania lastenvaatteita mm. Småfolkilta, Racoon Outdoorilta jne. Kokosin alakuvan kollaasiin kivoja vaatteita, jotka sopisivat tulevalle koululaiselle - mukana tietenkin lempiväriä vihreää!!

Alennuskoodin saatuaan asiakas voi ilmoittaa sen ostovaiheessa ja saada tarjouksesta riippuen alennusta tuotteen hinnasta, ylimääräisen tuotteen tai vaikkapa tilauksen postimaksutta. Alennuskoodeja.fi-sivusto pyrkii keräämään kaikkien keskeisimpien suomalaisten verkkokauppojen alennuskoodit samalle sivustolle ja helpottamaan näin alennus- ja tarjouskoodien löytämistä. Uusimmat vaatteisiin liittyvä alennuskoodit näet suoraan TÄÄLTÄ.


I can't believe that my younger child is going to the school next autumn. I have already started to think school clothes and shopping. But let's enjoy this summer first!!!

// kollaasin kuvat lainattu verkkokaupastaSe on viikonloppu pian taas, kivaa!

Weekend is here soon, nice!!


8 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minäkin muistan, miten tärkeää oli aikoinaan, että tytöt saivat juuri tietynlaiset reput ja penaalit. Ja senkin muistan, että itselläni oli ekalla luokalla sininen reppu, jossa oli leppäkertun kuvia.

Pieni Lintu kirjoitti...

Minulla oli haalean lila, jossa oli poneja. :) Ja penaali oli sellainen kova, jossa oli avattavia luukkuja. :)

Catherine kirjoitti...

Oh they grow up so fast! My younger son started school this year, and it was so hard to see him go. Enjoy your summer... I love the wardrobe you picked out - love all the blues + oranges!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Catherine. :)

Elisa LPP kirjoitti...

Lapset kasvaa ja vanhenee, me ei ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tää on kyllä totta, just FB:ssa kaverin kanssa rehenneltiinkin kun meiltä molemmilta on viime aikoina kyselty Alkossa papereita. :D

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikäinen olet, entä lapsesi? En ole vielä tarkemmin tutustunut ihanaan blogiisi, niin kyselen.. Varmaan jossakin täällä olisi mainintaa.

Pieni Lintu kirjoitti...

Moikka! :-) Itse olen 31v ja lapset nyt 6,5v ja toinen pian 9v eli tuleva eka- ja kolmasluokkalainen. :-)