perjantaina, kesäkuuta 06, 2014

Behind the scenes - Strömsö

Kulisseissa - Strömsö
Kävimme eilen Strömsön rannassa uimassa lasten kanssa. Samaan aikaan siellä sattui olemaan juuri TV-porukan kuvaukset. Jotain ruuvailivat ja värkkäsivät aikansa kunnes kameramies saapui paikalle. Lapset olivat huolissaan aikooko tuo setä olla napa paljaana TV:ssä. Hehe!

Oli helteinen ja kaunis päivä, vesi kylläkin jäisen kylmää vielä. Tämä ranta on ehkä kaikkein kivoin uimaranta Vaasassa. Strömsö on vuonna 1852 kauppiasperheen kesäasunnoksi rakennettu huvila ja TV-ohjelma on saanut nimensä tästä kauniista kuvauspaikastaan.


Strömsö is a TV program about household, cooking, gardening etc. The show is made at Strömsö, Vaasa - from which the show gets its name. The villa was built in 1852. It's very lovely area and there's also great swimming beach. Maybe the best beach here where we live. Last time we visited that beach the Strömsö TV-crew were there at the same time making their show. It's nice to see that on TV later.
Joko talviturkki on heitettynä? Minä kävin ekan kerran järvessä uimassa pari viikkoa sitten mökillä. Vesi tuntui siellä lämpimämmältä mitä meressä.


Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!!


Happy Friday evening to all!!!8 kommenttia:

Seidi kirjoitti...

Meidän lemppariuimapaikka myös! Aivan ihana ja kaunis paikka :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Jep ja rauhallinen! :)

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua sinulle :)

Hannis kirjoitti...

Just tollaiset paikat on niin parhaita! Mä en ole oikeastaan käynyt ikinä Vaasassa, tai no kerran - mentiin laivalla vaan yli ja se oli ohikulkureissu. Kiva nähdä siis näitä matkailuvinkkelistäkin otettuja kuvia :-)

Taina K kirjoitti...

Voi, mä haluaisin käydä tuolla! Vaasa on vaan täältä katsottuna niin kamalan kaukana! Joitakin vuosia sitten kierrettiin Suomea urakalla: Ensin itäreunaa pitkin Kuusamoon ja sitten Oulun kautta länsirannikkoa. Kyllä huomasi istuneensa, vaikka meillä oli suht´lyhyitä ajomatkoja ja monta yöpymispaikkaa.:)
Tässä suunnittelen talviturkinheittoa. Kavereiden päivityksistä päätellen vesi on jo varsin lämmintä täällä etelässä. Hauskaa viikonloppua!:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos sinulle, Katja. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva kuulla, täytyypä postailla Vaasasta enemmänkin. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sitä samaa sinne ja toivotaan lisää uimarantakelejä. :)