lauantaina, toukokuuta 10, 2014

Inspiration for spring home

Yhteistyössä
Pääsin mukaan kivaan Indiedaysin ja Kodin Ykkösen Elämäni Koti-KAMPANJAAN.

Sivustolta löytyy mahtavia sisustusideoita ja inspiraatiokuvia oman kodin sisustamista ajatellen. Kokosin Kodin Ykkösen VALIKOIMISTA ideoita keväisen makuuhuoneen sisustuksen piristämiseen. Meillä ainakin kun makuuhuoneen ilme on kovin valkoinen/harmaa niin olisi kiva piristää sisustusta raikkailla väreillä. Elämäni Koti-sivustolla olikin mukavat VINKIT erilaisiin petauksiin!

Valitsisin makuuhuoneeseen vaalean päiväpeiton, varma ja pitkäikäinen valinta. Siihen olisi hyvä yhdistellä raikkaita tyynyjä, kirkkaitakin värejä. Kalliimmat kodintekstiilit kannattaakin ostaa sellaiset, joihin ei heti kyllästy!


A little spring inspiration for bedroom interior from KODIN YKKÖNEN and ELÄMÄNI KOTI.

Itse olen mustavalkoisten ja hillittyjen värien ystävä. Koivukuvioiset ja harmaat pellavaiset lakanat olisivat upeat. Tykkään myös valtavasti noista rohkeista väreistä ja mielenkiintoisista kuvioista.Kesäisin on hyvä saada makuuhuone öisin pimennettyä. Onneksi nykyään myydään kivoja pimennysverhoja. Meillä on kotona sälekaihtimet, pimentävät rullavarhot ja lisäksi vielä pimentävät sivuverhot. Pimeää ja hyvä niin! Kastehelmi-tuikut ovat niin suloisia - näitä olisi kiva ostaa kotiin enemmänkin, yksi harmaa meiltä löytyykin. Mä olen myös aivan rakastunut räsymattoihin. Ihastuin tuohon pöllölamppuun, suloinen!

// PIMENNYSVERHO - KASTEHELMI - PUUVILLAMATTO - VALAISINMuista käydä inspiroitumassa ELÄMÄNI KOTI-sivustolla ja ihastelemassa sisustusidoita!!

Tuoko kevät muutoksia oman kotisi sisustukseen? Meillä on keittiön tekstiilit vaihtumassa lähiaikoina. Jee..pirteää tulossa!


Hauskaa lauantaita kaikille!!!

Happy Saturday folks!!4 kommenttia:

Jemina kirjoitti...

Kivoja juttuja olet kerännyt. Meillä ei oikeastaan tekstiilit vaihdu vuodenajan mukaan. Ehkä materiaalit vähän kevenee, mutta värit ei pahemmin lisäänny. Sainkohan lapsena vikaa vuodenaikojen mukaan vaihtuvista tekstiileistä, kun silittelin isot kasat jouluverhoja ja kevätverhoja ja vaihtelin pitkiä tuvanmattoja äidin kanssa. ;))

Pieni Lintu kirjoitti...

Mulla on myös vuosia ollu samat yksinkertaiset olkkarin ja makkarin verhot. Keittiön pikkuikkunaan tulee vaihdettua tuon tuosta. :-)

Sannis kirjoitti...

Kodin ykkönen on mun suosikki! Aina kun käydään siskon luona Tampereella, pitää päästä Ydin Kokkoseen :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi sulla on toi sama tauti, tama sauti. :-P