lauantaina, huhtikuuta 12, 2014

Pink my day

Lumene gel effect lakka
Pieni pirteä heräteostos kauppareissulta. Siinä niitä nökötti käytävän varrella ja niin houkuttelevissa väreissä. Päätin testata tuota Lumenen gel effect-kynsilakkaa. Ensin mulla oli haaleampi sävy käsissä, mutta päätinkin ostaa tuon sähäkän pinkin. Tosi raikas!

Täytyy kyllä sanoa, että mun silmissä lakka ei näytä eikä tunnu yhtään sen kummemmalta kuin tavallinenkaan lakka. Mutta ei se mitään, onpahan kaapissa nyt pinkkikin kynsilakkaputeli, tykkään kyllä muuten!


I wanted to try this new gel effect nail polish from Lumene. I really like this bright pink color but I must say that I don't see a huge difference to regular nail polish.


Reipasta lauantaita kaikille, mä vasta nousin - no heräsin mä aiemmin laittamaan pojille aamupalat, mutta sitten menin nukkumaan kahden viikon univelkojani pois korvatulpat korvissa. Kyllä teki hyvää! Mun viikot on ollut ihan liian kiireisiä ja tulevia menemisiä ja aikataulumuutoksia on jääkaapin ovessa A4:n verran. Ääk!


Happy Saturday all!!!!
8 kommenttia:

Elisa LPP kirjoitti...

Herkullisen värinen :)

Jemina kirjoitti...

Kaunis pinkki. :) Mukavaa lauantai-iltaa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos sulle, LPP. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Jemina! :)

Katri kirjoitti...

Hyvä sävy! Mulla on ollut jo moooooooonta päivää mielessä, että pitäisi käydä ostamassa joku sähäkkä kevätsävy kynsilakkaa... kun näyttää siltä, että kaapissa on vaan liaan vaaleaa tai liian tummaa, talvista tai syksyistä. Piristävää. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Jep, tummaa ainakin täällä. :D

tinajo kirjoitti...

Very nice pink! :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Tina. :)