tiistaina, huhtikuuta 29, 2014

Appletree blossoms

Omenankukkia
Kuinka saada omenapuunoksat kukkimaan nopeasti. Helppoa! En olisi uskonut, että tämä onnistuu. 11 päivää sitten toin muutamia oksia sisälle - KLIK. Aluksi mulla oli tosiaan jotain haaleaa vettä tuolla purkissa muutaman päivän ajan kunnes lukijani vinkkasi, että laittaa joka päivä kuumaa vettä. Tämän ansiosta lehdet puhkesivat tosi nopeasti - KLIK. Ja nyt viime yön aikana kukat olivat auenneet. Niin kauniita!!! Olen joka päivä vaihtanut pari kertaa kuumaa vettä vaasiin ja pitänyt ikkunalla.

Now my apple tree branches - CLICK, are blooming. These are so pretty!!! I've changed hot water to that vase every day and kept it near the window.

27 kommenttia:

 1. :) Mä kokeilin myös ottaa sisälle, kun omenapuun kukat vaan on niin kauniita. En vaihdellut vesiä tai mitään, puolitoista viikkoa, niin kukat olivat auki!

  VastaaPoista
 2. Upeat kukat ja hyvä vinkki. Mä myös viime vuonna otin leikatut oksat sisään ja kyllä ne vihdoin ja viimein kukki ilman kuumaa vettäkin, mutta olis loistava nopeuttaa prosessia. Mahtavat vappukukat kyllä .

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis ja jälleen niin ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, niin yhdestä lempikukastani <3

  VastaaPoista
 5. Oiskohan tuo sama vinkki toiminut tuontikirsikanoksilla...?Viime vuonna ostin nupullaan olevat kirsikanoksat Prismasta, mutta ne eivät koskaan auenneet. Osansa voi tietenkin olla, että tavarataloissa kukkaset ovat oman onnensa varassa...Ihat kuvat joka tapauksessa!:)

  VastaaPoista
 6. Suloiset! ♥ Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
 7. Your beautiful captures of the apple blossoms have inspired me to go outside with my camera and see what captures are awaiting me. It has been raining for 2 days but it has stopped for a bit. Your pictures are so sweet and lovely. Very feminine photography.

  VastaaPoista
 8. These are lovely blossoms! I also love those framed paper doll clothes. What a creative idea!

  VastaaPoista
 9. Oi, oi oijjjj mitä kaunokaisia:) Mukavaa vappua sinulle.

  VastaaPoista
 10. Mielettömän kauniita. odottelen kirsikkapuun oksien puhkeamista kukkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jenna! :) Oi - tahtoisin myös kirsikanoksia!!

   Poista