sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2014

Winter is back

Takatalvi
Eilen vielä nautimme keväästä ja aamulla näky oli melko talvinen kun avasi verhot. No onneksi aurinko taas paistaa ja tämä lumi sulaa kohisten pois.

Yesterday we had beautiful spring here and after last night winter came back. Luckily the sun is melting it very fast now.

Miltäs teillä näyttää??

How is the weather where you live?12 kommenttia:

 1. Meillä on kevät pitkällä, kohta kukkivat tulpaanit ja kirsikka. Hassel levittelee siitepölyään ja saa nenän kutisemaan, joten onneksi tänään sataa - kaatamalla! Hyvää alkavaa viikkoa ja lumen sulamista sinne teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös on pienin aivastellut koko viikon. Ehkä tämä "talvinen" keli vähän helpottaisi pienen allergiaa. :)

   Poista
 2. No juu, juuri tuolta näyttää ;) Hui, mutta onneksi sentään paistaa aurinko!

  VastaaPoista
 3. Meillä näyttää samanmoiselta:/ Ääh, mä jo niiiiin innostuin lumettomuudesta ja kauniista kevätkeleistä (vaikka talveahan tässä oikeasti kai vielä eletäänkin). Toivottavasti pakkaset osaavat pysyä poissa ja lumi sulaa yhtä nopeasti kuin tulikin:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko talven sitä lunta odotti ja odotti, sitten luovutin ja aloin nauttia keväästä niin tulee lunta. ;) Mikään ei koskaan ole hyvä. :D

   Poista
 4. No täällä kevät jatkaa tuloaan, nyt kaksi päivää satanut vettä ja lämpötilat täälläkin kyllä laskivat, siitepölyallergia vaivaa, kovasti. Toivottavasti saatte sen lumen siirtymään kevään tieltä :-))
  Terveiset Varsovasta!!
  XX

  VastaaPoista
 5. Ei meille noin paljoa lunta tullut, ikävä kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon suli pois, mutta kyllä sitä jäikin ja nyt -8 ja komea aurinkoinen maaliskuinen keli. :)

   Poista