sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2014

Picnic in the woods

Retkellä metsässäMukamuka-hiihtolomaviikko ohi ja huomenna paluu arkeen. Minä niin rakastan niitä arjen rutiineja vaikka tällaisetkin viikot välillä on kivoja ja lapsille tekee hyvää saada olla vaan.


Kids' holiday week is now over. Back to school tomorrow. I love every day routines!!Sharing with SUNDAY SNAPSHOTIloista sunnuntaita kaikille!

Happy Sunday all!!!16 kommenttia:

 1. Ihana metsäpiknikki ja kuvat!!! Kyllä lapsuudesta mielessä on juuri rankametsät ja siellä eväiden syöminen, kaikki maistuu aina paremmalle ulkona :) Ihana oli tämän kautta palata muistoihin, mikä sunnuntai piristys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kaunis sinulle. Jenni!! <3

   Me käydään metsässä kesäisin paljon, mökillä se on helppoa. Täällä kaupungissa pitäisi lähteä autolla jos menisi kunnon metsään. Tuo tuossa on vain tuollainen ryteikkö asuinalueiden välillä, mutta kyllä se lapsista metsältä tuntuu. :D

   Poista
 2. Yeah, it really looks like short-prior-spring in your woods! The remanent snow will disappear soon and the forest soil will becovers with spring flowers.
  Have a great Sunday!
  Uwe.

  VastaaPoista
 3. Ihana piknik teillä! Kaunista, vaikka eihän tuo ihan hiihtolomalta näytä. ;) Täällä sataa lunta nyt!

  VastaaPoista
 4. Nothing like a picnic to help make school holidays

  Mollyxxx

  VastaaPoista
 5. JuuU, näitä kuvia kun katselee niin eipä uskoisi, että keskitalvea eletään :O Plussanpuolella mennään eikä pakkasista tietoakaan..Ei varmaan haitannut metsäretkeä kuitenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihteeksi tällänen talvi, onhan näitä runsaslumisia ollut jo monta vuotta putkeen. ;)

   Poista