lauantaina, maaliskuuta 08, 2014

Dala horses and polkadots

Taalainmaan hevosia sekä palluroitaOlen ollut servettien ostamis lakossa jo pitkään. Siis meillä on keittiön yläkaapissa ties kuinka monta paketillista ihania lautasliinoja. Olen pystynyt hillitsemään itseni jo kauan, ihania ihania servettejä on jäänyt kaupan hyllylle. Kunnes viime viikolla kävin miehen mukana Clasussa ja voi voi sentään. En vain voinut jättää näitä heppaservettejä ja keittiöaiheisia servettejä ostamatta. Onhan nämä nyt niin suloisia joten ei välitetä. Muffinivuokia tarvitaan aina, niitä kuluu ihan oikeasti.

These horse napkins and polkadot cupcake forms were so cute that I just had to buy them. Do I need more napkins? No. Does it matter? No.Iloista lauantaita sinulle!!

Happy Saturday to you!!11 kommenttia:

Taina K kirjoitti...

Haa! Siis sullakin on tämä sama himo servetteihin!;) Lohdullista kuulla, etten ole yksin. Ihanat Taalainmaan hepat! Paras olla menemättä Clausulle, tai jos menenkin, niin kierrän servetit kaukaa.;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Niitä ei pysty kiertämään kun ne on ainakin täällä aseteltu siihen heti alkupäähän keskelle käytävää isoon koriin. ;) Ovelat peijoonit!!! :D

Ainutlaatuinen kirjoitti...

Hei...ihan sama minulla. On kans servettejä vaikka muille jakaa :) Nyt olen tosissaan yrittänyt olla ostamatta ja en mene edes kaupassa sinne hyllyjen väliin ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Olisi parempi jos ne myis näitä vähän pienemmissä pakkauksissa niin ne loppuiskin joskus. ;)

JohannaL kirjoitti...

Oi noita heppaservettejä on pakko saada! Ihanaa naistenpäivää.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos! Mukavaa päivää sinulle! <3

Tiina kirjoitti...

Voi ei! Pitääköhän mun ihan asioikseen lähtä tarkistaan Clas Ohlsonin servetti- ja vuokavalikoima :D Vaikka meilläkin on ihan tarpeeksi niitä servettejä... :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Noi Clasun muffinivuoat on kyllä niin parhaita, ne ei leviä yhtään uunissa. :)

kaari3 kirjoitti...

Serviettejä täytyy olla, ne ovat ihania ja juhlistavat arkiateriankin. Niitä täytyy käyttää, Pieni lintuseni :) Kuten myös hopea lusikoita etc.

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi voi - toi oli mulle niin hyvä ohje..tai siis käsky! :D Pitäs oikeen ottaa tohon esille paketti kerrallaan niin saa muu väki niitä käyttää. :)

Ainutlaatuinen kirjoitti...

Niinpä..vois laittaa viestiä tehtaille ;)