sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014

Bambi love

Mirka Johansson - Nainen kuvien takana
Mun mielestä on aivan ihanaa miten luovia ja taitavia ihmisiä on bloggaajien keskuudessa! Joillakin sitä luovuutta vaan on. Näiden julisteiden takana on ihana ja herttainen Mirka, vahva ja iloinen nainen - klikkaa MIRKAN BLOGIIN.

Sain valita kaksi Mirkan julisteista itselleni. Valkkasin BAMBI LOVE IN THE AIR- ja HEDGEHOG HILLS-julisteet. Mietin ostaisinko valkoiset vai mustat kehykset ja päädyin onneksi mustaan. Bambi on kaunis väripilkku valko-musta-harmaassa makkarissamme.

Suunnitelmissani oli asettaa siili bambin viereen, mutta joku pieni napero kävi sekaantumassa asiaan ja sai mut ylipuhuttua, että siili sopii paremmin lastenhuoneeseen. Ja niinhän se sopi! Täydellisesti. Laitan siitä kuvat vaikka huomenna, tulee muuten valtava kuvatulva!

Julisteet ovat tussi ja akvarelli tekniikalla toteutettuja eläinaiheisia taidejulisteita, jotka on painettu kirjapaino Mark Printissä, Lahdessa. Valikoimista löytyy ihania värejä, varmasti moneen sisustukseen sopivia. Ja julisteita pääset ostamaan TÄÄLTÄ. Ihan mahtavaa miten upeita yrittäjiä bloggaajistakin löytyy!


Please visit MIRKA'S BLOG. She is super talented and creative woman behind these beautiful posters. And click HERE to see all her posters.


// julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

12 kommenttia:

 1. On kyllä hienot! Water your diamond-taulu sopisi meidän makkariin.:) Valkoisen Harmajan Suvilla taisi olla hiljattain arvonta, jonka palkintona oli tällainen printtitaulu...

  VastaaPoista
 2. Ihanat!! Meidän muksut tykkäis kans varmasti! Happy Sunday, Lintunen ;)

  VastaaPoista
 3. Oi miten suloinen tuo bambi juliste on, toki molemmat ovat aivan ihania!!! :)

  VastaaPoista
 4. todella suloisia :D
  mulla kiinnitty silmä myös tohon mustaan varjostimeen lampussa... ookko itte tehny vaiko ostanu... olis käyttöö mullaki tollaselle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt itse:

   http://pienilintu.blogspot.fi/2013/09/diy-lamp-shade.html

   Kiitoksia, Mimmi! <3

   Poista