keskiviikkona, tammikuuta 08, 2014

Playing with new toys


Wednesday around the World


Tervetuloa takaisin haasteen pariin! COMMUNAL GLOBAL-blogi ja keskiviikkokatsaus on herännyt talviuniltaan. Mitä teillä on puuhailtu viime päivinä? Täällä on leikitty sisällä paljon kun kelit on mitä on. Jos ei legoilla niin toinen suosittu juttu on nyt nuo muovailuvahat. Ostin pojille tuollaisen ämpärin alle 6 eurolla ja siellä oli kaikkea kivaa tarviketta mukana, tunneiksi hauskaa pikkurahalla. Tykkään!

Welcome back to COMMUNAL GLOBAL and Wednesday around the World! What have you been doing lately? The weather has been very boring and rainy here so we have been playing with new toys here. Kids got legos and also this modelling dough set.


I'm also linking to BLACK AND WHITE WEDNESDAYTervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä add your link-nappulaa. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.


 

Jan 8

30 kommenttia:

 1. I loved Play Doh as a kid. So fun!

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja vempaimia! Meillä tyttö on vielä niin pieni että viime kerran leikeistä muovailuvahalla jäi lopputulokseksi sininen olkkarin matto :).

  VastaaPoista
 3. Sitä on niin eri touhut kun lapset on pieniä - muistoja tulee mieleen. Jaksan aina ihailla noita villasukkia tuossa sivupalkissa kun käyn kauniilla sivuillasi!

  VastaaPoista
 4. It looks like a lot of fun at your house! : )
  Happy New Year!

  VastaaPoista
 5. So nice in black and white - really puts the focus on the toy and gives me a feeling of concentrating as you create! Lovely! Thanks so much for linking up!

  VastaaPoista
 6. Näyttää niin tutulta, tuota meilläkin on puuhailtu viime viikot :) Lapset ovat ihan hulluna muovailemiseen meillä nyt, varsinkin tuo pienin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meillä vanhempi kauaa jaksa muovailla. Lähinnä pelaisi tietokoneella kaiket päivää jos saisi luvan. ;)

   Poista
 7. Minäkin haluan tuollaisen ämpärin sadepäivien ratoksi, näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
 8. My kids had one of the modelling clay makers and they had lots of fun with it. :)

  VastaaPoista
 9. Many memories with Play Do :)
  Nice pictures!
  Anna

  VastaaPoista
 10. A great contribution to the B&W theme!

  VastaaPoista
 11. That looks like so much fun! Lovely photos.

  VastaaPoista
 12. So great to see the kids having fun and being creative! Wonderful.

  VastaaPoista
 13. Wonderful serie of photos in B&W! There is so much fun!

  VastaaPoista