perjantaina, tammikuuta 03, 2014

Oh Legolas!!


Lego-villitys

Lapset sai yhteiseksi lahjaksi Lego-setin ja meidän juuri 6 vuotta täyttänyt hurahti ihan täysin kokoamiseen ohjeen mukaan. Aikaisemmin on kyllä leikkinyt Legoilla mielellään ja ollut kokoamispuuhissa mukana, mutta nyt jäi kyllä pahasti koukkuun tähän puuhaan. Ei malttanut saunaankaan mennä vaan kävi nopsaan suihkussa ja sillä aikaa kun iskä ja isoveli oli saunassa niin pyjamassa kokosi ihan innoissaan tuota illalla ja aamulla heti jatkoi kokoamista ja tosi hienosti osasi katsoa ohjeesta mitä piti tehdä.


Kids got this Lego-set for a present and our 6 year old was so happy and wanted to build it and he did such a great job with following instructions.Legolas, joka äidin suosikki! Eikö!?

Legolas, mommy's favorite!!!

I'm linking to...

MAKROTEX - miniatyyri

28 kommenttia:

 1. Haha, Legolas looks a bit angry! :-D My kids loves their LEGO as well! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know!!! :D And he is always so calm. I think that head belongs to a dwarf. :D

   Poista
 2. Legot on niin ihania lahjoja lapsille (joskus myös aikuisillekin):)

  Paljon on legot kehittyneet vuosien saatossa. Meillä on poijan isän vanhat pienet legot tallella ja ovat aikanaan olleet kovassa käytössä molemmilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös tosi paljon isännän legoja tallessa. :)

   Poista
 3. Hah, Legolas lego! Vähän coolimpi ilme jos olisi, niin munkin varmaan tarttis käydä hakemassa toi lego, vaikkei ole lapsiakaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä epäilen, että toi pää kuuluu oikeesti kääpiölle ja pojalta meni päät sekasin. Legolashan on aina tyynen näköinen, samoin ton paketin kannessa. ;-)

   Poista
 4. Meillä kans 6-v. poika on _todella_ innoissaan legoista! Kokoaa itse asiassa parastakin aikaa huoneessaan jotain! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsin kehittävää puuhaa ja tuo varsinkin kun ohjetta tulkitsee ja löytää osat ja miten päin ne tulee ja mihin kohtaan, ei muuten oo mikää helppo nakki aikuisellekaan aina - jotkut on tosi haastavia. Tossakin oli ikäsuositus 8-14v. Ja sekin kun vaan itse jotain omasta päästä keksii rakentaa ilman ohjetta ruokkii kyllä mielikuvitusta. Meidän perhe fanittaa kyllä Legoja! :D

   Poista
 5. Mun lapsi voi vahvistaa että Legolas on joka äidin suosikki, näin on siis meilläkin. :) Sai tuon saman lego-setin joululahjaksi (ja lisäksi toisen lego-hobitti -setin) ja niillä on leikitty äidin kanssa. Mä saan aina Legolasin. ;)
  Ja Legolasilla on 2 ilmettä eli otatte vain hiukset pois ja käännätte pään niin löytyy tyynempikin ilme. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei okei, kaksinaamainen tyyppi siis! ;) Mä en ole tonne tupeen alle kurkannut, mutta totta kai pojat on sille valinnut ton taisteluilmeen kun kääpiökaverit on raukat joutuneet hämähäkin vangiksi. :D

   Ihanaa, että on muitakin Legolas-faneja äideissä. :) On se vaan niin ihana!!! <3

   Poista
  2. Mä olen kova Tolkien-fani ja ilahduin suuresti kun kuulin että Hobitti-leffoihin oli oivasti tuotu myös Legolas (ah, niin ihana Legolas ;) ) vaikka häntä ei kirjassa nimeltä mainitakaan (toki Legolasin isä mainitaan joten loogista on että myös poika on leffoissa mukana).
   Täytyy myöntää että se pukin apuri joka oli Hobitti-legoja pukinkonttiin hommannut olin minä. ;)

   Poista
  3. Meidän 8vee on pelannut läpi sen lego-pc-pelin. :) Ja noista puheen ollen pojat katsoi lego-batman leffan. Se oli yli hyvä. :D Nää lego-pelit/leffat ja Transformers on nyt tosi in meillä. :D

   Poista
 6. Sama täällä. Olleen koottu vissiin jo neljä Lego Friends-settiä. Koukuttavaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei millään malttais lopettaa! :D Mä jäin itsekin vähän koukkuun kun aloin keräämään osia yhteen ritarilinnaan, joka meillä on menny hajalle - on kyllä vaikea löytää niitä tiettyjä pikkuosia kun ne on menny sekasin. Huoh..ja sitten olis sellanen valtava lentokenttä ja lentokone, jotka on säpäleinä myös..tahtoisin nekin koota, onneksi on ees ohjeet tallella. :P

   Poista
 7. Näimme kerran yhden kaverin samanikäisen pojan kokoavan joululahjaksi saamaansa legorakennusta. Se vaikutti juuri sellaiselta, että minun hermoni ja kärsivällisyyteni eivät riittäisi sen kokoamiseen. Vaan poika oli tosi innoissaan, kuten sinunkin, ja osasi kokoa sen alusta loppuun ihan itse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itekkin tykkään valtavasti tuosta puuhasta! :D

   Poista
 8. Lapset ovat usein taitavampia kuin aikuiset, ainakin legoissa :) Hyvää alkanutta vuotta sinulle myös!

  VastaaPoista
 9. Vai..noi on mahtavia.
  Legot on niin hyviä ja sitten tuollanen Legolas...ihan huippu.
  Voi toista kun on niin innoissaan <3

  VastaaPoista
 10. Moderneja miniatyyrejä! Kyllä ovat legot muuttuneet 50 vuodessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on varmasti kun omasta lapsuudestakin 80-90-luvun taitteelta legot on muuttunu. :)

   Poista
 11. looks like fun!! legos keep little ones busy!!

  VastaaPoista
 12. pienen pieniä osia ja monenlaista uutta, mitä mummot eivät enää tiedäkään. Mutta legot ovat mukavia, kun niistä voi rakennella ohjeen mukaan tai muuttaa millaiseksi vain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta - kehittäviä leluja, joilla aikuisetkin jaksaa leikkiä. :)

   Poista