sunnuntaina, joulukuuta 01, 2013

Weekend shots + about running


Viikonlopun tunnelmia + juoksemisestaSunnuntai..ja lunta tuli yöllä vähän lisää! Talvi ja lumi kuuluvat yhteen, mutta miten käy keväällä aloitetulle juoksuharrastukselle. Nyt oli jo viikko taas niin, että pääsi lenkille kun tiet oli sulat. Uskallatteko lenkkeillä talvella kun on jäätä ja lunta? Mikä on hyvä lenkkivarustus talvisin? Kengät? Asu? Vielä ei ole teknisillä vaatteilla vilu tullut, juostessa tarkenee.

Snow and Sunday! Maybe it's time for real winter now!?? But how about jogging at winter time.. Do you run when the streets are snowy or slippery? How to choose proper outfit and shoes? Or do I have to wait for the spring.

Iloista sunnuntaita kaikille!!

Happy Sunday to all!!!

27 kommenttia:

Karen @ Pieces of Contentment kirjoitti...

Gorgeous photography! Sunny days all year round here, walking in our evenings now to avoid summer's heat.....never snow.

Pieni Lintu kirjoitti...

That sounds soooo lovely! :D But I really like winter too.

Matkatar kirjoitti...

Iloisia kuvia! Minä luulen, että minulla jäisi lenkkeily lumen ja pakkasen tullen kokonaan...olen sen sortin arkajalka ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Eilenkin oli niin sairaan liukasta että huh huh!!!

Ashley kirjoitti...

Love these photos - and the color work. You are good that you even "think" about running in the winter - you go girl!

Ashley

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Ashley!! <3

Linzkuh kirjoitti...

Kyllä lenkkeily talvisinkin onnistuu, kun vain on tahtoa..
Millä ohjelmalla muuten muokkaa kuvat? Tuli mieleen kun kattelinkin noita (taas niin hienoja kuvia)?

Pieni Lintu kirjoitti...

Moi Linda! <3 Näitä kuvia en pahemmin ole muokannut - ton värinpoimintaefektin tekee meidän Nikon D5100. :)

Party of 5 kirjoitti...

I love running in the winter, but don't do it now.
Lovely photos as always.

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Aloitn viime marraskuussa juoksuharrastuksen ja en ennen kevättä edes tiennyt millaista on juosta sulalla maalla. Tykkään enempi lumella juoksemisesta, pehmeä alusta. Ite juoksin ihan toppahousuissa viime vuonna mutta nyt hankin hieman talvisemmat juoksuhousut joissa polveen asti ohut fleecevuori. Niillä ajattelin pärjätä ja kerrasto vain alle. Taikka sitten käyn hakemassa kaupasta ne toppahousut, ne vanhat viimevuotiset kun ovat jo 2 kokoa liian isot :)

molly kirjoitti...

Love how you have threaded these all together with the colour splash

Mollyxxx

~Love Lis kirjoitti...

Wow! Love your use of color! I think my favorite photo happens to be the kid's drawing. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Niin, pitää vaan sitten olla juoksematta jos on kelit niin ku nyt on ollu pari päivää taas - järkky jäätikkö ja vesi päällä. :P Mun polvi ei kestä pehmeällä juoksemista, kipeytyi pururadalla - kovalla olen nyt tottunut juoksemaan ja polvi on pysynyt kunnossa. Tai sitten se oli tuo meidän pururata kun on ylämäkeä ja alamäkeä, sekin voi joillekin aiheuttaa kuulemma polvikivun.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Molly!! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you so much! <3 My son loves to draw a lot!! :)

Brandi kirjoitti...

Such a lovely use of color!

Anonyymi kirjoitti...

Love the color splashes! (Always did have a hard time with that myself). Personally, I don't run, spring or winter (or fall or summer for that matter), kudos for thinking about it!

Carrie K. kirjoitti...

What a beautiful series of images - I love the color! Running in the snow is great if it's not too cold. Otherwise it's too hard on my lungs. Just around freezing is perfect. Isn't the snow beautiful?! And so quiet.

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Mulla kipeytyi kans jalat. Kipujen kanssa jolkottelin ties kuinka kauan. Kipu mulla tosin oli nilkoissa, jalkapöydässä, jalkapohjissa ja pohkeen alaosassa. Ostin nyt 2 kk sitten Footbalancen pohjalliset ja KAIKKI kivut katosi kuin tuhka tuuleen. Eli ainakin mulla toimi!

Pieni Lintu kirjoitti...

Mulla ei ole ollut kuin tuo polvi. Aluksi kipeytyi alaselkä, mutta se johtui huonosta venyttelystä ja sitäkään ei ole nyt ollut onneksi - niin eikä tuota polvikipuakaan kun olen pysynyt pois purtsilta. :) Pidetään pohjalliset mielessä!!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Brandi! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you so much! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Yes, it is so beautiful! <3

Unknown kirjoitti...

Kantsis ehkä hommata ne nastat ni olis turvallisempaa se lenkkeily:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tänään olis saanut olla luistimet jalassa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä juoksu onnistuu hyvin talvella ja se on ihanaa. Tietysti lumella ei ole niin liukas, mutta ainakin pääväylät ovat aina hyvin hiekoitettu ja valitsen liukkailla sellasia kävelyteitä. Omistan nastalenkkarit, mutta käytän niitä vain kävellessä. Kesät talvet juoksen Merrelin barefoot-kengillä, koska ne on itselle sopivimmat enkä saa kipuja minnekkään. Harrastan kerrospukeutumista ja viime talvella kyllä nautin vähän kipakammassakin pakkasessa jolkottelusta. Päällimmäisenä kerroksena on aina ohut tuulensuojakerros. Lämpötilan mukaan sinne puen alle urheilukerrastoa ja välifleeceä, yksinään tai erikseen. Kunhan on kevyt olo eikä liian kuuma lähtiessä niin juoksukin sujuu. Myös ne talvijuoksuhousut on hyvä vaihtoehto ainakin vielä näillä keleillä. Ohuita villasukkiakin olen välillä jalkaani laittanut kun juoksukenkäni ovat niin "ilmastoidut". Pitäisi kyllä hankkia muutamat paksummat urheilusukat tähän tarkoitukseen, olisi ehkä paremmat :). Nämä ovat tietysti makuasioita, toinen tykkää tehdä erilailla ja kulkea erilaisilla kengillä jne. Ei muutakun kokeilemaan mikä on itselle sopivinta. Sen jälkeen on helppo aina pukeutua sopivasti :)
Ei muutakun talvijuokusn iloja!

-Heidi-

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Heidi vastauksestasi! :) Mun täytyykin pistää hankintaan nuo paksuhkot urheilusukat ja kerrasto! :) Kiitti vinkeistä. <3