perjantaina, joulukuuta 06, 2013

Good morning, World


AamiaisellaYlimääräinen vapaa rauhallinen aamu. Ihan tervetullutta! Arkisin on aina niin kiire aamuisin, että syön vain nopeasti viilin tai turkkilaisen jugurtin ja lasin vettä. Kun on aikaa niin on ihana tehdä oikein herkulliset voileivät, keittää kahvit ja napostella hedelmiä ja vaikka surffailla netissä samalla.

Mitä sinun aamupalaasi kuuluu?


We have a long weekend and I'm enjoying this quiet and slow morning with proper breakfast - rye bread, fruits and coffee. It's a public holiday here because of Finland's Independece Day. Normally my mornings are so busy and I eat just one Turkish yogurt or something.

What do you eat for breakfast?


Iloista alkavaa viikonloppua!

Happy Weekend!!
27 kommenttia:

JOnna kirjoitti...

Ihan samaa tässä mietin. Istun pitkästä aikaa rauhassa kahvikupin ääressö ja mietin, miten ihania rauhalliset aamut ovat. Hyvä leipä juustolla ja paprikalla tai kurkulla ja Kalinka jogurtti kahvin kera. Se on usein mun aamupala. Rauhallista aamua sinne :)

Anu kirjoitti...

Perusaamupalani on rahka marjoilla. Kuppi teetä ja blogien lukemista. Niin myös tänä aamuna. Joskus poikkeuksellisesti luonnonjogurttia, mysliä ja hunajaa, erittäin harvoin leipää.
Mukavaa itsenäisyyspäivää!

Heidi kirjoitti...

Just istuin tähän koneelle, kahvin ja tuhdin voileivän kera, sitä ennen räpsin kuvat :D :D jotka kohta "kehiin"...mulla on ihan samat vapaapäivänaamun kuviot, rauhallinen aamu, kunnon aamupala, kahvia ja surffailua, nyt meinaan tehdä vähän jouluostoksia samalla. Illalla jatkan glögimukin kanssa loppuun shoppailut, kaupoille mua ei saa tänä vuonna. Alemyynneille ehkä sitten vasta. Viikonlopun oonkin taas aamuvuorossa että nyt pitää nauttia.
Leppoisaa Itsenäisyyspäivää!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos ja samoin sinne! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä olen jotenkin hullu vissiin, mutta mä en tykkää yhtään rahkasta - kaikki muut meillä syö kyllä, varsinkin mies ja vanhempi pojista. Mä vaan en pysty syömään sitä, on niin semmosta hapanta. Vaikka jugurtitkin syön maustamattomina vain, mutta ne on paljon parempia silti. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

No mutta nyt löhöilet ja nettishoppailet sitten viikonlopun edestä!! ;)

Unknown kirjoitti...

Iloista piiiiitkää viikonloppua sullekin ja hyvää itsenäisyyspäivää!!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos..suuntaamme varmaan pian ulos lumileikkeihin. :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Iloista päivää sinnekin. <3

Nicky @ Awesomeville kirjoitti...

Looks like a lovely way to spend the morning!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Nicky!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Looks awesome and now I'm hungry for fruit!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Sarah! <3

The Artful Diva kirjoitti...

what - no donuts?! Nice healthy breakfast for you...

Pieni Lintu kirjoitti...

No donuts for breakfast please! ;)

Angie kirjoitti...

Your breakfast looks so good. I usually have a half grapefruit and bowl of oatmeal with tea in the morning....but if running late I'll have a protein bar. Lovely photos and glimpse into the start of your day. Nice. :)

Kim Klassen kirjoitti...

such a beautiful start to the day.... lovely images....

adore...
thanks for linking with FF.

xo, Kim

Stephanie kirjoitti...

Mornings are so hectic here that breakfast is grab and go ---- and coffee is required. Your breakfast looks great and it's an added treat to have the time to photograph it.

Sylvia kirjoitti...

Your breakfast looks very tasty !
I usually have bread ... and I love my morning coffee :-)
Nice weekend,
Sylvia

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Angie! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Kim!! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Stephanie! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Sylvia! <3

S kirjoitti...

Mulla on arkiaamuna nopea banaani ennen pysäkille lähtöä ja töissä sitten kahvia ja Yosa-kaurajugurtti. Mutta jos mä olen muussa kuin aamuvuorossa, sitten on eri protokolla ja aamupala vaihtelee. Vapaapäivinä, jolloin mieskin sattuu olemaan kotona, saan kahvia kupillisen sänkyyn ja siitä möngin sitten keittiöön pällistelemään mitä sitä tekisi mieli.

On kyllä ollut vuosia, jolloin olen hyvin orjallisesti syönyt joka aaumu samat luononjugurtit ja marjat, mutta nyt on tämmöinen hiukan boheemimpi vaihe näköjään menossa :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä on aamut myös niin kiireisiä ja nukutaan viimeseen asti, että ei siinä mitään mahti aamupaloja ehdi itelle väsätä. :D

Donna Hopkins kirjoitti...

I love the simple and elegant style of your photographs. I'm am trying to make more healthy food choices, and eating enough veggies is especially difficult for me. Your rye bread with cheese and sliced cucumbers has inspired me. Thank you for the new breakfast inspiration.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Donna! <3 Nice to hear that! :)