keskiviikkona, marraskuuta 06, 2013

It is snowing


Lumihiutaleiden askartelua
Meidän juniori on innokas askartelija. Kauaa ei viihdy tietokoneen parissa, toisin kuin veljensä..liikaakin jos saisi.. Kuopus tykkää piirtää, tehdä sokkeloita, keksiä omia viritelmiään. Nippu paperia kuluu äkkiä ja lastenhuoneen pöytä ja lattia on silppua täynnä.

Nyt poika on innostunut lumihiutaleiden tekemisestä. Ikkuna on ihan täys hiutaleita! Onhan toi kivaa puuhaa. Innostuin minäkin askartelemaan muutamat. Ulkona on niin ankean näköistä niin on kiva kun edes paperilunta on piristeenä.


No snow outside. Just rain and darkness. Our younger son loves to make paper snow flakes. It is so fun! I love it also and I made few snow flakes too. Now there's a lovely winter look at the window!!


Iloista keskiviikkoa kaikille!!

Happy Wednesday!!!


12 kommenttia:

 1. Good morning Pieni,
  here in the south of Germany it's hopefully lasting another few weeks before we'll get the first snow (in the lowlands). I still have my summer tires mounted on my car, but I'm already thinking to change to winter tires soon. I don't really miss the snow on my daily journeys to work and back, but of course I appreciate a freshly snow-covered landscape as a photographer... ;-)
  Keep yourself and your little snowflakes warm...
  Uwe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We (well my husband did that..haha) had to change winter tires few weeks ago when we had -grades and snow. But now summer tires would have been ok for days..

   Thanks Uwe! <3

   Poista
 2. Aww, I remember when my boys used to make those! :-)

  VastaaPoista
 3. Oii.. Pitäisi itsekin askarrella muutamat hiutaleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän juniori on jääny ihan koukkuun tähän..joka päivä askartelemassa lumihiutaleita, kohta eivät näe ikkunastaan ulos ollenkaan. :D

   Poista
 4. ihanaa yhteistä ajanvietettä :)
  Täytyykin lauantaina lasten kera askarrella näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kivaa puuhata yhdessä ja ihana huomata miten lapsi on innostunut luovaan puuhaan. :)

   Poista
 5. Ihanaa, lumihiutaleaskartelua! Muistan kun itsekin niitä on pienenä tullut leikeltyä :)) Täytyypä kokeilla tehdä oman pojan kanssa myös :)

  VastaaPoista
 6. Miksen oo tajunnu tätä! Meidän nelivuotias kun rakastaa silputa saksilla paperia :D

  VastaaPoista