tiistaina, marraskuuta 26, 2013

After storm comes sun

Tuesday around the World-linky


Alkuun ilmoitusluontoinen asia liittyen meidän COMMUNAL GLOBAL-postauksiamme. Joulukuusta lähtien postaukset ilmestyvät seuraavina päivinä: maanantai, keskiviikko ja perjantai. Näistä keskiviikko tulee olemaan linkkauspostaus eli haasteen nimeksi muuttuu Wednesday around the World.

Few announcements: In December we are going to go change to a three day week, posting on Monday, Wednesday & Friday. "Tuesday Around The World" will become "WEDNESDAY Around The World!"Käväisimme viikonloppuna "metsässä" kävelyllä lasten kanssa ja löysimme puun, joka oli kaatunut taannoisessa Eino-myrskyssä - ainakaan se ei aiemmin siellä ole ollut kaatuneena.  Ihan valtavan pitkä kuusi, onneksi on kaatunut metsässä eikä läheisten talojen päälle.

Juurakossa ja montussa riitti ihmettelemistä ja leikkimistä lapsille. Lisäksi näimme monta söpöä oravaa ja poika kuvaili omalla kamerallaan ja otti videoita oravasta.


Last weekend we went to our near "forest" for a walk and we found this huge fallen spruce.


I'm linking to...Tervetuloa tekemään katsaus tiistaihin ympäri maailmaa! Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle.


Welcome to Tuesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page if you want to. 
NOV 26, 2013

20 kommenttia:

Buckeroomama kirjoitti...

It's so cool to let the kids play with a point-and-shoot. We get lots of 'surprises' when we check the pictures that they have taken. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

So true.. ;-)

Forest Dream Weaver kirjoitti...

Great way to get children into Christmas mood.........lovely photos.....thank you!

Ruby

Linneas Atelje Magasin kirjoitti...

Så fina bilder!
Särskilt den nedersta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Ruby! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Tack så mycket, Linnea! <3

Tamar SB kirjoitti...

Fallen trees are sometimes shockingly beautiful!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Tamar! <3

Jasmiina kirjoitti...

Onneksi puu on kaatunut vain itsekseen! Kauniita kuvia ja ihana tunnelma :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Jasmiina! <3

Annika /Karkkipurkki kirjoitti...

Onpas melkoinen juurakko! Voi vaan kuvitella millainen ryske on käynyt silloin, kun puu on kaatunut… ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

No kyllä varppina!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia ja komea puu. :) Tarkoitukseni ei ole ilkeillä, mutta noissa vast ikään kaatuneissa puissa ja etenkin juuristopaakussa piilee vaaroja. Suurella kaatuneella puulla ja on vahvat juuret ja kun se kaatuu tuolla tavoin, eivät juuret suinkaan ole kokonaan katkenneet. Juuret ovat vain taipuneet kuin jousi ja pahimmassa tapauksessa rungon pettäessä juuripakku "palautuu" takaisin maahan suurella voimalla. Tähän on kuollut jopa metsätyön ammattilaisia saatuaan osuman. Itse kuvasin koiriani ja esittelin kuviani netissä, kun joku kertoi mulle tästä asiasta. Sen jälkeen en ole koiria istuttanut juurien alla ja lapsia kieltänyt myös menemästä lähelle. Rungoissa voi myös olla jännitettä, joten lapset eivät mene koskettelemaan eikä kiipeilemään vasta kaatuneiden suurten kuusien ym. rungoille eikä lähelle. Jälki on paha jos jotain sattuu.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vielä linkki jossa kerrotaan kaatuiden puiden vaaroista: http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsä/metsäkeskus-varoittaa-kaatuneet-puut-vaarallisia-älä-ota-riskiä-1.8747

Sharon kirjoitti...

Oh, ,my, that's a giant fallen tree! I love to see your little one with a camera -- following in his mama's footsteps!

Pieni Lintu kirjoitti...

Oho! o_O

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia varoituksesta - eipä tullut mieleen tuollaista. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Sharon. <3

molly kirjoitti...

Looks like the perfect opportunity for adventure and exploration

Mollyxxx

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Molly!!! <3