tiistaina, lokakuuta 29, 2013

Practical interiorTuesday around the WorldSain viime viikolla kivan haasteen TIINALTA koskien käytännön sisustamista; esineitä joilla on jokin tarkoitus - ei pelkästään koristeita.

Meillä on aika vähän tuota kaappitilaa joten tasoilla on monen moista purkkia ja purnukkaa, koria ja laatikkoa. Ajattelin nyt tähän liittää kuitenkin eteisen säilytykseen liittyvät kuvat.


Last week TIINA asked me to share few photos of our home's practical interior desings.

Here's few photos from our home. We love that Qualy's birdhouse keyholder. It's so lovely! I've also bought few hooks for my scarfs and bags that I use often. Qualyn linnunpönttö on osoittautunut todella näppäräksi ja kivaksi kotiavaimille. Miehellä on musta lintu ja minulla valkoinen. Lisäksi autonavaimille ja muille avaimille on musta puinen Indiskan avainkaappi, se nyt ei vahingossa tullutkaan näihin kuviin kunnolla.

Eteisen iso kaappi on oikeastaan minun kenkiä ja takkeja täys..hups.. Lasten takit ja housut sekä miehen takit ovat pikkueteisen puolella, sinne on ostettu kolme naulakkoa Indiskasta seinälle. Ison eteisen puolelle olen ostanut laukkujani varten mustat naulakot, nämäkin Indiskasta. Usein koukuista roikkuu myös huiveja, villatakkeja jne.

Tahdotko jakaa kanssamme jotain tällä viikolla?

Want to share something with us this week?

 


I'm also linking to...


OCT 29, 2013

20 kommenttia:

 1. Täällä fanitetaan kans kovasti tuota linnunpönttöä. <3 Oma lintupariskunta löytyy myös meidän eteisestämme ja muutaman pikkulinnun olen tuparilahjaksikin ystäville ostanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin rakastunut tohon. :D Mieskin kehuu aina välillä, että on kyllä hyvä keksintö ollut jollakin. Pidän tipua illalla juoksulenkillä kädessä, siinä kun on se pillikin - jos nyt jotain sattuisi vaikka..tiedä sitten onko apua mutta tehokas pilli on. :)

   Poista
 2. Mulla on tuo ollut pitkään hankintalistalla, mies vähän nurisi että hän ei kyllä lintua ota omaan avainnippuun... Mutta ehkä tuo musta kävisi hänellekin :D Kiitos kun vastasit haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh..mut eiks toi musta vois olla joku rankka korppi. ;-)

   Poista
 3. Soooo beautiful!! One day I will have an all white house, hehe. :)

  VastaaPoista
 4. Qualylla on kyllä kivoja tuotteita. Meiltä löytyy noita avainpönttöjä 5kpl ja oksanaulakoitakin useampia.

  VastaaPoista
 5. Cute! I love that idea! We always have hang able things lying around.

  VastaaPoista
 6. Så söt nyckelhållare, den vill man ju också ha ;)

  VastaaPoista
 7. Linnunpönttö avainten säilytin on aivan yli söde. Pakko tykätä :)

  VastaaPoista
 8. Linnunpönttö on tosi ihana, noita harkitsen nyt vakavasti meillekin ja kaikille sukulaisille joululahjaksi! Osaisitko vinkasta mistä noita esimerkiksi saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin omani sellasesta kuin Sisustus Carena. Nettikauppa ja muistaakseni liikekin Seinäjoella. :-)

   Poista
 9. Regards from the tri-border region D - CH - F in the very, very southwest of Germany!
  Yesterday we visited the VitraHaus in the town of Weil am Rhein - I'm sure you would love this visitor and design center of the Swiss furniture manufacturer VITRA as well...
  Vitralla on tehtaita Saksassa, Japanissa, Kiinassa, Unkarissa ja Yhdysvalloissa. Myyntiyhtiöitä on eri puolilla maailmaa yhteensä 15. Vitra osti suomalaisen Artek Oy:n syksyllä 2013. Saksan puolella Weil am Rheinissa Vitralla on designmuseo, Vitra Design Museum 47°36′10″N, 7°37′05″E.

  Uwe.

  VastaaPoista