keskiviikkona, lokakuuta 02, 2013

Nouseva Myrsky


BlogiyhteistyöOnko NOUSEVA MYRSKY jo sinulle tuttu? Yrityksen takana on kekseliäs LIISA, joka valmistaa näyttäviä ja kauniita koruja käsityönä ja kierrätysmateriaalista - nimittäin pyöränkumeista, inspiraationa Suomen luonto.

Sen lisäksi, että korut ovat upeita on myös pakkaukset hienoja! Pakkauksetkin suljetaan pyöränkuminyörillä. Näin hienon pakkauksen voisi antaa vaikka suoraan lahjaksikin.


Have you heard about NOUSEVA MYRSKY jewelry? LIISA makes most beautiful handmade earrings, bracelets and necklaces from upcycled rubber, inspired by Finnish nature. Packages are also very pretty.
Sain blogin kautta käyttööni kauniit VESISADE-korvakorut sekä LAHO KOIVU-rannekorun. Korvakorut ovat mielestäni niin kauniit - näyttävät, mutta samalla todella kevyet käyttää. Itse en kovin raskaista korvakoruista yleensä nimittäin välitä lainkaan. Kauniita vesipisaroita! Korvikset on suunniteltu sateisena kesänä.

Myös rannekoru sopii tyyliini täydellisesti. Rakastan juuri tällaisia koruja ja mustaa. Rannekoru tuntui mukavan pehmeältä ja taipuu hyvin käden mukaan. Koruun on saatu idea Suomen talvisista metsistä.

I got these beautiful earrings and bracelet and I love these so much. Black is always good! RAIN ON ME earrings are so light and pretty, inspiration comes from Finnish wild nature and rainy but warm summers.

The bracelet is called DECAYING BIRCH. This is impressive eye-catcher but feels very soft and lovely.Nouseva Myrsky KAUPPA - SHOP


NOUSEVA MYRSKY lupasi blogini lukijoille -20% alen verkkokaupasta Nousevan Myrskyn koruille koodilla "PieniLintu". Ale ei koske SALMIAK STUDIO-tuotteita ja on voimassa viikon ajan!


Now NOUSEVA MYRSKY gives -20% discount for a one week from Nouseva Myrsky products with code "PieniLintu", not SALMIAK STUDIO-products.Ihanaa keskiviikkoa sinulle!!

Have a lovely Wednesday!!
11 kommenttia:

 1. Nouseva Myrsky???
  No, not at all. but I've heard about VL Myrsky, that was a Finnish World War II fighter, designed by the State Aircraft Factory for the Finnish Air Force. ;-)
  But that seems to be another story...
  Have a great weekend, tomorrow we'll have a national holiday here in Germany and I'm going to travel more or less in your direction, Pieni, to northern Germany. We need to have some cooler temperatures and more rain than we have here in the wild, wild south.

  Uwe.

  VastaaPoista
 2. What about your blog friends today??? Are they all tired or just too busy to write a short comment?
  Thanks you for the new puzzle parts of you, Pieni. ;-)
  I think I finish for today.
  Cheerio, Black Beauty! ;-))
  Uwe.

  VastaaPoista
 3. Tuttu on,ostin viime talvena kälylle sellaiset mustat sulan malliset riippuvat korvikset joululahjaksi ja itselle oli pakko saada samanlaiset :) Pidän lähinnä sormuksia ja niitäkin vain vasemmassa nimettömässä mut nuo korvikset on useempaan kertaan päässy käyttöön.Just mietin että mikä olis kiva joululahja lasten serkkutytölle,sellaiselle 18-v ja jotain kotimaista ja käsitytä se saisi olla joten tää tulikin sopivaan saumaan.Eihän siihen jouluunkaan ole kuin...no joo melkein kolme kuukautta.Hyvä olla ajoissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on entuudestaan ne Musta lintu-korvikset. Ne on niin ihanat! Ja monet on ihastelleet niitä ja kyselleet mistä ne on ja hämmästelleet materiaalia. Ne on niin ihanan kevyet myös! :)

   Poista
 4. Tuohon merkkiin en olekkaan aikaisemmin tutustunut, näyttää tosi kauniilta! Nuo sinunkin korut niin ihania :)

  VastaaPoista
 5. Tuttu on merkki ! :)
  Upeita koruja. Minusta ne ovat poikkeuksellisen upeita ja erilaisia ja vielä kierrätysmatskusta . Liisahan asustelee täällä meilläpäin.
  Ihanaa viikonloppua Pieni Lintu ja perhe !

  VastaaPoista
 6. Voi pojat ( vaikka meidän Karvapojat ) mikä mallisto tuo Salmiak Studio clutch- mallisto ! ! Kekseliäs idea ! Piti äsken käydä kurkkaamassa kun en tiennyt salmiakeista.

  VastaaPoista