tiistaina, lokakuuta 08, 2013

Autumn walk


Syyskävelyllä


Ihania syksyisiä kävelylenkkejä.
Värikkäiden lehtien heittelyä, iloa ja naurua!

Sori dorkat pikselöinnit, mutta haluan suojella lapsiani enkä julkaise kasvokuvia ja nämä vain oli niin kivoja kuvia, että halusin laittaa nämä blogiinkin. Välillä vähän turhauttava tämä tiukka linjani kun paljon ihania kuvia "pölyttyy" kiintolevyllä, kaikkia kun ei viitsi teettää paperikuviksikaan. Mutta tämä nyt on minun linjani.

Rakastan ihan valtavasti kuvablogeja, joissa on lapsista kuvia..ne on niin aitoja ja ilmeikkäitä!! Osaisipa itsekin ottaa moisia kuvia!


Colorful autumn walk! Kids love autumn leaves and I love photographing them! Lots of happy faces and laughter.

Sorry about those stupid blurry pixels. I protect my kids from the internet and don't share photos of their faces. These two shots just were so nice that I wanted to share them with you too!
I'm linking to...Tervetuloa tekemään katsaus tiistaihin ympäri maailmaa! Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle.

Welcome to Tuesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page if you want to.

 
OCT 8, 2013

22 kommenttia:

 1. Kauniita syksyisiä kuvia...ymmärrän kyllä linjasi lastesi suhteen ja niin varmasti tekevät kaikki lukijasi.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  xx

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Pidä vain kiinni periaatteestasi, lukijat kyllä ymmärtävät. Uskon niin. Itselläni on myös periaate etten laita kasvokuvia lapsista, mutta jokus voi jotain sivuprofiilia hieman näkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kiinni! En tuomitse niitä jotka laittavat lapsista kasvokuvia - mä just tykkään niistä blogeista erityisesti. :-)

   Poista
  2. En tuomitse minäkään! Juuri niitä blogeja itsekin katselen :)

   Poista
  3. Aivan - jokainen vanhempi tekee omat ratkaisunsa. :)

   Poista
 3. Ymmärrän, itse pohdin pitkään uskallanko/haluanko laittaa kasvokuvia lapsestani - ylipäätään kuvia. Mutta sillä kertaa tunnelma olisi mielestäni jäänyt "puolitiehen" ja otin riskin..Osittain vieläkin mietityttää, mutta toisaalta se on pitkälti kiinni sitä millaisia kuvia laittaa. Enkä varmaan kovin usein kuvia lapsestani julkaisekaan. Pidä vain linja, se on hyvä ja se ymmärretään :) Vaikka kuinka onkin ihania kuvia lapsista, oikein tunnelmallisia perhealbumiblogeja niin oma linja on aina oma linja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Mä olen muutenkin rajoittanut lapsista kirjoittamista edes nyt kun ovat isompia. Sillon kun aloin bloggaamaan niin kuopus oli jotain 2v ja saatoin kirjoitella neuvolakuulumisia tms. mutta nyt kun tämäkin juniori on eskarissa niin eipä oikein viitsi paljon mitään kirjoittaa edes. Blogini lukijoissa kun on lasteni koulu- ja eskarikavereiden vanhempiakin niin jotenkin tyhmää olisi mitään henkilökohtaista kirjoittaa edes. Vilkuti vilkuti vain teille, voi joskus kommentoidankin jotain. Hih!! ;)

   Poista
 4. I wish we get colorful autumn leaves over here, too. Lovely images. :)

  VastaaPoista
 5. On järkevä periaate. Anonyymius kannattaa lasten kohdalla kun ovat niin pieniäkin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on - saavat sitten itse päättää mitä tekevät kun ovat isoja. ;)

   Poista
 6. It looks really chilly there... gloves and hat already?

  Mollyxxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh yes!! It's been between -1celsius(30,2F) and +12celsius(53,6F) here now for past few weeks!!

   Poista
 7. Kuvista välittyy oikein ihana tunnelma :) Iloista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Så fina höstbilder, de ger en härlig höstkänsla :)
  Visst är det vackra färger ute i naturen nu....
  Ha det bra :)
  ''Linnea

  VastaaPoista
 9. Lovely -- I love the first one, with your son behind the leaves. Looks like fall has arrived where you live!

  VastaaPoista