sunnuntaina, elokuuta 18, 2013

My birds...Pala villaa-blogin Hanna kysyi haasteessaan mikä on minun lempi paikkani meidän kotona. Vastaus on helppo - makuuhuone. Se on nimittäin ainut huone, jossa saan sisustaa kuinka tahdon. Olohuoneen valtaa tietokonehärvelit, tv, piuhat, peliohjaimet, hiiret ja näppikset - se on meidän miesten valtakuntaa. Samoin lastenhuoneessa pojat ite haluaa määrätä.

Alkuviikosta vaihdoin makkarissa vähän järjestystä. Nurkkakaappi muutti toiselle seinälle ja sen myötä piti nuo linnutkin järjestää uuteen uskoon ja kaikkea pikku sälää muuttaa sinne ja tänne ja tuonne.

Haaveilen isosta muhkeasta harmaasta päiväpeitosta. Tuo normi parisängyn päiväpeitto kun ei riitä kunnolla meidän 2m leveään sänkyyn. Muutenkin tuo beige kyllästyttää. Mistähän löytäisi tarpeeksi ison?Hanna from Pala villaa-blog asked what is my favorite place in our home. The answer is our bedroom.

I've been looking for a bigger bedspread for our bed but haven't find a perfect one yet. Not an easy mission 'cause our bed is 2m wide. Linking to SUNDAY SNAPSHOT.

Have a sunny Sunday!!!


29 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Heh, näinhän se on :-) Ihanan rauhallisen makkarin olet sisustanut.. Sulla kun on ompelun(kin) taito hyppysissä, niin loihti sellainen riittävän iso tekemällä se ite :-). Saat just semmoisen kuin haluat!

Katja kirjoitti...

2m sänkyyn päiväpeiton löytäminen on kyllä haasteellista. Nekin jotka ovat tarpeeksi isoja, ovat isoja myös hinnaltaan. Meillä peitto on Lennolilta ja suunnitelmat kapeamman sängyn hankkimiseksi käynnissä :)

Anni kirjoitti...

Ompele untuvatäkkejä yhteen? ;) Tai yhdistät pienempiä päiväpeittoja?

Kaunista!

Anni kirjoitti...

Ja nyt luin harmaan, eli värjäytä sitten vaikka normipeittoja tai ideoi, oot siinä melkoisen taitava :)

Polly Balitro kirjoitti...

Oh! I love those bird decorations! ♥
I hope you're having a lovely Sunday!

Elisa LPP kirjoitti...

Tosi kivat noi naulakot ja aivan ihana lintuoksa seinällä <3

Meilläkin on noita pelikoneita ja härveleitä tuntuu, että joka paikassa.. Musta ne saisi heittää pois :D

Taina K kirjoitti...

Hei! Yritin tirkistellä, että onko teillä kentien vanha ovi sängynpäätynä? Jos, on, niin kuinka olette sen kiinnittäneet(seinään vai sänkyyn)? Kyselen vaan, kun yksi sellainen projekti odottaa loppuunsaattamista...

Mulla on kans sellainen naisvähemmistö tilanne täällä kotona, ja lojuvat johdot, kömpelöt pöytäkoneet on meikäläisen inhokkilistalle. Ei auta, kompromisseja on pakko tehdä, kun onhan tää meidän kaikkien yhteinen koti.:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Juu, ei mitään kallista - siinähän se propleema piilee. ;)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kaunis makkari! Linnunpönttö on niin ihana samoin naulakot seinällä! Aurinkoista päivän jatkoa :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ei mikään pöllömpi idea. Jos löytyisi valmiiksi jotkut harmaasävyiset täkit, jotka saisi jotenkin helposti hienosti yhteen!? 1,50x2 olisi 3m eli voisi olla oikein hyvä päiväpeiton leveys..mutta pituus ei sitte riitä.. :P

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you - same to you Polly!! :)

Taina K kirjoitti...

Ai juu, piti vielä lisätä, että olen itse kuolannut TineK:n raidallisen päiväpeitteen perään. Löytyy koko 260x260. Sellainen kai riittäisi? Tiirikosken tehtalla hinta oli vähän alle 200 ja esim. Millan putiikissa 210..Öh, miten saisi miehen vakuutettua, että kahdeksan vuotta on riittävän pitkä aika yhdelle ja samalle päiväpeitteelle.;)

Pieni Lintu kirjoitti...

No ei nyt poiskaan, kyllähän sitä itsekin tulee noita käytettyä joskus. :D Mut vois olla erillinen peliluola, joku kellari jossa saa olla piuhoja pitkin lattioita. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Hih hih, juu - ei oo kivaa kun on ukkovalta! :D

Joo on vanha ovi sängynpäätynä. Se on kiinni seinässä, mutta itse asiassa en oikein tarkkaan tiedä miten. :D Mies sen siihen kiinnitti aikoinaan isänsä kanssa. Muistaakseni oven taustaan tuli kolme jotain rengasta jotka ruuvattiin kiinni ja samoihin kohtiin seinään sellaiset ruuvattavat koukut tms. Tukevasti on kiviseinässä pysynyt kun porasivat ja proppasivat.

Pieni Lintu kirjoitti...

...niin ja sinne oven taustalle alaosaan laitettiin teipillä joku sopivan paksu styroxpala, että ei sieltä alaosasta menisi liian lähelle seinää kun yläosasta on 1-2cm irti seinästä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos kaima! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Arvaa olenko sitä kuolannut kans!!! :P Mietin vaan että sekin voi olla hivenen liian kapea kun on noita tyynyjäkin aika paljon sitten jotka jää päiväpeiton alle niin ne nostaa tuota pääpuolelta kokonaisuutta, siinä jäis vaan 30cm reunaa / puoli ylimääräistä eli ei paljon enempää kuin tossa nykysessä..

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ kaunista ja raikasta! Linnut♥

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos romulyyli! <3

Our photos kirjoitti...

Beautiful photos!
Greetings from, RW & SK

Vision By Mila kirjoitti...

You have a gorgeous bedroom!

Molly kirjoitti...

I love the branch and bird art work on the bedroom wall

mollyxxx

Unknown kirjoitti...

Your home is so beautiful. White is refreshing and peaceful, isn't it? This is absolutely beautiful.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks Michaela! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks Molly!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia! :) Niin - ehkäpä pitää itse tehdä. :)

leenajaipanat kirjoitti...

Hyvä , että sulla on oma soppi laittaa mieleiseksesi. Luulen kyllä, että myös olkkari ja keittiö ovat näköisiäsi.
Niin, heippa vaan muuten pitkästä aikaa. Oon nyt viime aikoina enemmän selannut puutarhablogeja..ja vähän muitakin..aina joskus myös vilahtaa pieni lintu jossakin.
Sä oot niin järkevän oloinen nuori äiti, kun tässä lueskelin postauksiasi. Mukavaa arkea sinulle !

leenajaipanat kirjoitti...

..ai niin..tuo valkoinen mekko seinällä on soma ! Ja makkari ei ole ollenkaan liian söpö niin, että miehesikin siellä varmaan viihtyy...tai voi nukkua rauhassa tai mitä nyt sitte makkarissa tehdäänkään...siis levätään ! :D
Välillä aina ihmettelen yltiö romanttisia ( live, love, laugh....)sisustuksia...missä miehen oma tila tai oman näköinen soppi. Ei kaikki voi rakastaa valkoista sisustusta röyhelöpitsituunausdecoupagekirpparihörsellyspuuhevonen-sisustusta.Ei mun mies ainakaan eikä isänikään... Kompromisseja on tehtävä ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta Leena! :)

No tokihan minä keittiössä ja olkkarissakin ripottelen kynttilälyhtyjä hyllyille jne. muuta kivaa, mutta niin ku tuo tekniikka kyllä valtaa aika ison alan ja sohvapöydällä on aina näppis ja hiiri, että ei siihen mitään asetelmia tehdä. ;) Aika vapaat kädet saan sisustaa siis muuallakin ja tosi samanlainen maku meillä on miehen kanssa, ei me kumpikaan mistää yltiö romanttisesta välitetä. :) Makkarissa on vähän enemmän hörhellystä. :)