tiistaina, toukokuuta 07, 2013

Something new for me


Mulle on viime aikoina ollut jotenkin todella tylsä käydä kaupoissa. Ihan hullua. Jotain pientä kivaa ihan vahingossa tarttui kuitenkin mukaan tässä taannoin kun ystäväni kanssa piipahdettiin kahvittelun lomassa Glitteriin, pinnejä ei voi koskaan olla liikaa, ne ovat kuitenkin aina hukassa - samoin hiuspompulat.

Vaatekaappini on saanut mahtavan kevättuuletuksen kun olen myynyt vaatteitani FB-kirppareilla. No jokunen täydennys on tullut hommattua tännekin päin sitä kautta, mutta kierrätys kunniaan ja onhan se ihan tosi helppoa kotoa näpytellä niitä tilauksia vaikka verkkokaupoistakin. Ei tarvi sitä tungosta ja ruuhkaa ja parkkipaikan etsimistä.

Verkkokauppoihin on tosi hyviä tarjouksiakin sitä paitsi. Ilmaisia alennuskoodeja ja tarjouksia tunnettuihin nettikauppoihin kuten Finnish Design Shop, Stockmann ja Reima jne. löytää sellaiselta sivustolta kuin CupoNation. Sain kutsun tutustumaan tähän sivustoon. Kannattaa käydä katsomassa! Olin itse ainakin tosi hämmästynyt miten suuri valikoima eri verkkokauppoja sieltä löytyi - muotia, sisustusta ja vaikka mitä.
// yhteistyö
Ei kommentteja: