maanantaina, toukokuuta 13, 2013

Pictures from yesterdayKuinka kauniilta voi vihreä näyttää kaiken ankean jälkeen.

Vietin eilen tovin metsikössä ihan yksin, no kamera seuranani. Aurinko paistoi lämpimästi ja se lintujen sirkutus oli jotain aivan ihanaa. Palasin sinne uudestaan vielä lasten kanssa ja keräsimme leskenlehtiä ja näimme oravia. Kamera räpsyi ruhtinaallisesti, lisää kuvia myöhemmin tällä viikolla - latailen luontokuviani muuten FACEBOOK-sivuilleni aina välillä myös ja muuta, sinne voipi mennä tykkäilemään jos tahtoo.


Green looks so pretty after winter and early spring.I'm linking to MACRO MONDAY

You can also find me on FACEBOOK16 kommenttia:

 1. Hei, kyllä kevään aika on suorastaan taikaa, niin kaunista ja herkkää, kuvasi tekevät kyllä oikeutta heränneelle luonnolle...
  XX

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo vihreä väri keväisissä lehdissä, kun valo kuultaa niistä läpi! Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, kerrassaan upeita! Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Kevätluonto on kyllä todella kaunis vaaleanvihreine sävyineen. Keskikesällä kaikki näyttää niin erilaiselta verrattuna tähän. Minäkin tein eilen parin tunnin kävelyretken luonnon helmassa, hyvää terapiaa ja mainio tapa rauhoittua. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia! Kaunista Floran päivää! ✿

  Peonies of Beatris

  VastaaPoista
 6. Upeita otoksia! Eilen auringonpaisteessa kuvailin myös valkovuokkoja, niin kauniita ovat sen lyhyen hetken. Kohta tulevat kielot, näyttivät jo puskevan maasta läpi tikkuvarsillaan, lehdet kauniisti kierteellä! Parvekkeen edessä on iso lehtipuu ja olen tänä vuonna ottanut asiakseni kuvata sen eri vaiheita viikon välein. Toivottavasti muistan joka hetken, jotta kollaasista tulisi täydellinen kevään kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun kaikki alkaa vihertää taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ruohontupsutkin näyttää kuvauksellisilta. ;-)

   Poista