sunnuntaina, toukokuuta 19, 2013

And everything was greenKuvia alkuviikolta, tästä on vielä vehreyttä tullut lisää ja lisää. Aivan mahtavaa. En voi olla hehkuttamatta. Jokohan kielot kukkivat, on ehdottomasti mentävä pian katsomaan.

Mieluummin on ulkona kuin katsoo lätkää..pöh!

You can also find me on FACEBOOK

22 kommenttia:

 1. Ihania kuvia vaik mie kyl katoin sitä lätkää... :-D :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin katoin lopulta, siinä vaiheessa kun mies huusi ulos että 2-2 niin siirryin loppuajaksi tv:n äären. Meni kyllä jännittäväksi. :D Hyvä peli, vaikka hävittiin, mutta niin huippu!

   Poista
 2. Niin justiinsa! Meillä ei ole katsottu tänäkään vuonna yhtään matsia. Onni on omata mies joka ei ole penkkiurheiluhullu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei muuta oikeestaan katota kuin lätkää, nyt vähän laiskanpuoleisesti tuli tänä vuonna seurattua. :) Mutta piti tosiaan kyllä tänää toi loppu kattoa. :D

   Poista
 3. ihania kuvia. ja mitä kieloihin tulee niin ei ainakaan vielä meillä kuki :/ vartta vasta nostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin olisin jo nuppuja nähnyt alkuviikosta, pitää mennä tutkailemaan - huomenna taitaa olla sadepäivä, mutta tiistainahan on oivallinen päivä metsäretkelle kuopuksen kanssa jälleen. :)

   Poista
 4. Ok, let's change the colour of your toe nails into green now - that'll perfectly fit to your dominating colour in nature... ;-))

  This morning I crawled along a dry grassland to capture some floral impressions out of the angle of view of a dung beetle - pass your own judgement if you like.

  Uwe.

  VastaaPoista
 5. I like the shots of the boy in green best. Great shots all!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks abrianna! :) Green is his favorite color! :)

   Poista
 6. Hyvänmielenkuvia :) Ei ihan vielä kielot kuki (ainakaan meillä saaristossa), mutta ehkä parin päivän päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä odotellessa, kauniita vaikka myrkyllisiä. :)

   Poista
 7. Saakos sitä kysyä että mistä päin Suomea sinä näitä kuvia otat? :) Meillä kun täällä Oulun suunnalla tuli juuri parissa päivässä ihan kesä. Aivan huippua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasassa ja sama täällä. :-)

   Poista
  2. Oisin kuvien perusteella veikannut että vielä pohjoisempaa otokset olis! :)

   Poista
  3. Niin..nämä otin tosiaan joskus viime tiistaina muistaakseni. :-) Tästä on lehdet vielä kasvaneet paljon. Blogiin kuvat tulee muutaman päivän viiveellä kun ei ehdi kaikkia kuvia käsitteleen nopeesti. Mut uskon ettei Vaasassa kevät ole paljoakaa teitä edellä. Kylmä meri se tuossa viilentää vielä meitäkin. Nyt tosin pari-kolme viime päivää on ollu ihan helteisiä. Nyt just äsken katoin mittaria puoliltaöin ja oli vielä 19,6 astetta. Uskomatonta! :-)

   Poista
  4. Kuulostaa ihan samalta kuin meilläkin. Ennen nukkumaanmenoa näytti mittari eilen 14 astetta ja ikkunakin taisi olla aamuyöhön asti auki :)

   Poista
  5. Aurinkoiseen päivään sai tänäänkin herätä. <3

   Poista