tiistaina, huhtikuuta 23, 2013

Sweet boring shopping


Voiko tylsempää olla kuin lastenvaatteiden ostaminen. Ihan oikeesti. Kyllä on ihminen muuttunut parissa vuodessa. Onneksi lastenvaatehössötysaikoina on tullut ostettua runsaasti jo tuleviakin kokoja.

Aina välillä pitää väkisin käydä täydentämässä vaatevarastoja perusjutuilla ja voi miten tylsiä vaatimuksia pojilla onkaan. Voi niitä aikoja kun ei ollut vaatimuksia. Toinen hyväksyy vain sinistä. Toinen hyväksyy vain vihreää ja mieluiten vieläpä yksiväristä, raidallinen nyt just vielä meni.


I must be weird but I think shopping is so boring nowadays. It's boring because my kids are already big boys. And big boys clothes are so boring. Other boy wants only blue clothes and other boy accepts only green clothets.

Mutta voi kun pääsee joskus vielä vauvaosastolle! Mitä ihanuuksia siellä onkaan nykyisin. Onneksi ystävät saavat vauvoja, onneksi joku saa joskus tytönkin. Johan näitä poikien vaatteita on tullut ostettua kyllästymiseen saakka.

Luckily I had a reason to buy some cute baby girl clothes too this time!


PS.  Jouduin poistamaan koko äänestyspalkin tuosta sivusta, se sekoili ja siihen ei voinut tällä kertaa luottaa. Todella harmillista! Pyydän anteeksi, mutta tosiaan vika ei nyt minussa ollut vaan tuo kyselysysteemi on kuulemma sekoillut muillakin viime viikkoina.

Ja miten nyt äänestetään valokuvakisassa niin ainakin tällä kertaa äänestys tapahtuu jättämällä KISAPOSTAUKSEEN kommentti siitä mitä kuvanumeroa tahtoo äänestää. En nyt muutakaan tähän hätään keksinyt.

Pyydän anteeksi tosiaan. Ihan todella typerä juttu. Näitä kisoja nyt yli vuoden järjestänyt ja aina tuo kyselypalkki on toiminut kuten pitääkin.

Eli nyt vaan kauniita kesän odotuksen kuvia katsomaan TÄÄLTÄ ja kommentoimaan omaa suosikkia!

26 kommenttia:

 1. So precious - the colors are ready for spring!

  VastaaPoista
 2. Those are such sweet baby girl items! Love the images. I know what you mean about boring boy clothes. I struggle to find clothes for the boys with any style. I just saw you have a Facebook page. Going to pop over and like!

  VastaaPoista
 3. Precious precious precious....the baby blocks gave it just the perfect touch.

  VastaaPoista
 4. Love this color palette, and such sweet things.

  VastaaPoista
 5. En uskalla ollenkaan vauvanvaateosastoille, niin ihanuuksia siellä on. Ja kyllä olisi säästynyt pitkä penni, jos olisi vain poikia. Tytöille on niin paljon kaikkea ihanaa :)

  VastaaPoista
 6. Cute! Have you tried online shopping for your boys? I always find good looking clothes for my rascals online, usually a bit more expensive than the usual stores but worth it in the long run. :-)

  VastaaPoista
 7. Anticipating spring's arrival is always exciting!

  VastaaPoista
 8. I love the pretty purple tones! I have a daughter and a son and I always really enjoyed choosing boy clothes. Guess I'm weird!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. My boys just have so boring taste. I'm not allowed to buy any cute clothes. ;)

   Poista
 9. You have made really interesting compositions with those lovely patterned and coloured clothes.

  VastaaPoista
 10. I love having an excuse to buy cute baby clothes! Cute photos! Thank you for sharing and for linking up with Tones on Tuesday!

  VastaaPoista