torstaina, maaliskuuta 21, 2013

Who needs colors anyway


Vaikka välillä kaipaan värejä niin silti kotimme on todella väritön. Niin monta vuotta huoneet oli väriteemoin sisustettu, ihan kyllästyttää jo pelkkä ajatuskin väreistä. Sen värikylläisyyden jälkeen tuli joskus melkein 10v sitten neutraali beige-luonnonvalkoinen-ruskea vaihe, joka on viimeisten parin vuoden aikana muuntunut vähitellen mustavalkoiseksi.

Onko sinun kotisi värikäs vai väritön?
33 kommenttia:

 1. Aika väritöntähän täällä nykyisin on, vain beigeä valkoista ja ruskeaa. Pojan huone sitten on aika värikäs.

  Mähän olen aikoinani opiskellut taidetta ja silloin värimaailma oli sinistä, keltaista ja oranssia. Ei enää uskois kun tätä kotia katselee ;) Kotinne on kyllä harmoninen ja kaunis ja onhan niitä värejä noissa sun käsitöissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, meillä oli oranssi olkkari, vihreä keittiö ja sininen makuuhuone - siis ihan seiniä ja päiväpeittoja ja koriste-esineitä myöden värit. :P Liikaa!

   Poista
 2. Mustaa, valkoista ja harmaata. Keväällä alan kaipaamaan värejä, erityisesti kirkkaan vihreää ja sitä taas alkaakin ilmestyä kotiimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvien myötä sitä vehreyttä tulee meillekin välillä. :)

   Poista
 3. Väritön, mitä nyt kevään tullen muutama mintun värinen tyyny ja huopa on tullut. Valkean erisävyjä ja hieman jossain ruskeaa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. I believe that GREY will be the colour of the year 2013 by the way things are going... :-)
  Uwe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Our nature is very grey-white now...but soon it will bloom!! :)

   Poista
 5. i love neutrals! beautiful photos as always.

  VastaaPoista
 6. Värikäs! Rakastan värejä! :) <3 Vaikkakin silmääni miellyttää myös harmoninen valkoisen, mustan ja harmaan yhdistelmä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä rakastan myös värikkäitä koteja toisilla, kuvia on ihana katsella. :)

   Poista
 7. Värit iskee aina ajoittain. Ajoittain taas halajan mustavalkoista kotia. Kuitenkin päädyn aina lopulta olemaan onnellinen omassa kodissani :) Meillä on joka huone väritykseltään erilainen, blogistani löytyy koti-tunnisteen alta kuvia :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on väriä enemmän kuin sateenkaaressa. Ja jopa hiirenpesissä!
  Kuva pesästä löytyy eilisestä postauksestani:
  http://susannantyohuone.blogspot.fi/2013/03/varivouhotusta.html

  En ole koskaan elämässäni tykännyt vaaleudesta kodissani. Valkoiset seinät piti sietää opiskelija-asuntoloissa, mutta luojan kiitos se aika on ikuisesti ohi.

  VastaaPoista
 9. Aika värittömällä linjalla mennään ja se miellyttää silmää niten. Musta-valko-harmaa on nyt paras. Piristin kevättä keltaisella, mutta nyt alkaa jo tuntua että se joutaisi pois. Mielen ei nyt tarvitsisi ihan näin nopeasti muuttua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee kans välillä tarve laittaa värikkäitä tyynyjä sun muuta mutta kyllästyn nopeesti. :-)

   Poista
 10. Värikäs! :) Mutta ulkona on vaan valkoista ja harmaata... Kevät saisi jo tulla!

  VastaaPoista
 11. Mustavalkoisesta on menty erittäinkin värittömään ja nyt alan taas oppia värien käyttöä. Vaikka vieläkin on hillityt sävyt pohjalla (seinissä ja lattioissa) niin jotain piristeitä on pitänyt hankkia. Ah tuntuu hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin helppoa muuttaa pienillä jutuilla ilmettä kun isot pinnat on neutraaleja. :-)

   Poista
 12. Meillä on tuo kodin pohja mustavalkoinen, ripaus harmaata ja fiilisten mukaan joskus joitain väripilkkuja.
  En usko, että minun kodissani tulee olemaan värikirjoa, mutta jos saisin joskus oman mökin, niin aijai... :D

  VastaaPoista
 13. Suomalaiset taitavat suosia melko väritöntä linjaa, ainakin jos kommentteja katsoo...kuvasi ovat kauniin harmonisia juuri värittömyyden vuoksi...täälläkin melko väritöntä...siis sisustuksessa, muuten ei elämästä väriä puutu.
  XX

  VastaaPoista
 14. Hej dear,
  at our home, there are colors, but discreet. Much white and gray and wood, and between light blue or green, sometimes a purple tablecloth and cushion ... and in spring i like soft pink like on the little bird-picture...
  Hugs & MoiMoi Traude

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Aivan kuin olisin lukenut omaa "värisuoraani"...värikaudet,sitten sitä beigee/ruskeeta ym. ja nyt mustaa ja valkoista. Ja eikös olekin aika vinkee tunne joka vie vaan ajatukset ja sen myötä teot värien muuttamisen suuntaan..vähän niinku vahingossa, tavallaan...huomaa katseidensa etsiytyvän uusiin väreihin ja kas kummaa, kohta niitä löytyy kotoa seinistä keittiöpyyhkeisiin.
  Perjantaita, Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, niin - katsotaan nyt kuinka kauan tämä mustavalkoisuus viehättää. :)

   Poista
 16. Meidän koti taitaa loppujen lopuksi olla aika värikäs, vaikka oikeastaan toivoisin hieman enemmän vaaleutta tänne. Huoneiden värimaailmat vaihtelevat aika paljon, olohuone, eteinen, kuisti ja meidän makkari ovat aika vaaleita mutta sitten lasten huoneesta, leikkihuoneesta ja keittiöstä löytyy enemmän värejä. Keittiön aika ruskeaan ilmeeseen kaipaisinkin jotain vaihtelua kohta... saapas nähdä mitä keksisi!? Ihanaa viikonloppua täältä aika uudelta lukijalta!

  VastaaPoista
 17. Mä aina vähän ahdistun kovin mustavalkoisissa tai muuten värittömissä tiloissa. Vaikka toisaalta en kyllä ihan täyteen yhdellä värillä sisustetustakaan pidä. Omaan seuraavaan kotiin olen ajatellut tuoda kyllä ihan reilulla kädellä väriä, mutta useita erilaisia värejä ja sävyjä, jottei mihinkään monotoniaan päädytä. Saa nähdä miten käy, kun aika lailla tyhjästä saa kotia alkaa sisustaa.

  VastaaPoista