lauantaina, maaliskuuta 09, 2013

Thank youSain iloista postia tällä viikolla - voi että miten olin onnellinen pakettia avatessani. PAAPIIn Anniina halusi lähettää minulle kiitokseksi blogiyhteistyöstä jotain pientä - vai pientä, tässähän oli vaikka mitä! Kiitos ihan tuhannesti. Mielenkiinnolla ompelen TSI-paketin koiruuden, kunhan minulla on aikaa. Hauskaa!!!

Täysin maksutta valokuvakilpailuja järjestelen enkä odota koskaan mitään itselleni. Siksi onkin niin kiva yllätys jos joku haluaa minullekin lahjoittaa jotain kiitokseksi. Onhan siinä vaivaa, ottaa vastaan sähköposteja, vastata niihin, ladata kuvia ja tehdä postauksia ja linkittää sinne ja tänne ja toivon mukaan kivat pienet yritykset saavat ansaitsemaansa julkisuutta. Olen niin positiivista palautetta saanut kisoista, että se ja teidän iloinen osallistuminen riittää palkaksi. On niin ihana nähdä miten eri ihmiset vastaavat kuvalla samaan teemaan.

Olen todella todella kiitollinen tästä ylläristä. Ja ei ole mitenkään maksettu mainos tämä.


I got lovely mail this week. So so lovely things from PAAPII - thank you so much!!


Tämän kertaisen valokuvahaasteen teemana siis KOTI/SISUSTUS. Osallistu ihmeessä, sillä palkintona on luvassa 50€ lahjakortti!! Aikaa osallistumiseen on 13.3. saakka. Ohjeet voit tsekata TÄÄLTÄ.

Nämä PaaPiin suloiset postikortit ovat todella ihania ja niitä on niin monta, voi että - minähän sujautan muutaman mukaan arvontapalkintoon. Osallistua ehdit TÄÄLLÄ vielä sunnuntain aikana - arvon sitten maanantaina kun ehdin!

Nyt - iloista lauantaita!!!

Happy Saturday!!!10 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Onnea kivasta ylläristä! Niitä on mukava saada joskus :) Ja olet sen ansainnutkin! Katson jos minäkin pääsisin tällä kertaa osallistumaan kuvakisaan, aihe on vaan hieman hankala nykyiseen kotiini nähden (remonttia =sekamelskaa), vaan tokihan voi makroillakin tai kuvata muualla :)

Pieni Lintu kirjoitti...

No teet vaan kato jonkun asetelman ja kuvaat sen. ;-)

Susanna kirjoitti...

Voi miten kivasti tehty Anniinalta! Tottakai olet ansainnut tuollaisen yllärin!

Nyt minua ihan oikeasti hävettää, ettei omaan mieleeni pälkähtänyt ollenkaan lähettää sinulle edes pientä kiitosta siitä, että toit minun tuotteitani esille blogissasi.

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi ei - älä nyt tuollaisia ajattele!! Ihan oikeesti!!! <3

Carita kirjoitti...

ihana paketti. kyllä tollanen piristää kummasti harmaatakin päivää :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä - täällä tosin on arska paistanut koko päivän. ;-)

PaaPii kirjoitti...

Kiva jos lähetys oli mieluinen. Kiitos sinulle! :) Tiedän miten iso työ arvontojen/kilpailujen järjestämisestä on.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos vielä!! <3

Hanna kirjoitti...

Ihania juttuja! Minultakin löytyy noita kortteja, ovat yksinkertaisia, mutta hurmaavia. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Niin kauniita. Tulee mieleen vähän lasten piirretty Myyrä ja sen hahmot - tykkään. <3