perjantaina, maaliskuuta 15, 2013

Painted writing desk


Monta monta vuotta to-do-listalla ollut klaffipöytäni maalaus on vihdoin tehty. Innostuin parisen viikkoa sitten hiomaan ja maalaamaan sen. Ai miten tykkään, paljon raikkaampi ilme koko huoneeseen tuli kun yksi kauhea mäntyhökötys piiloutui parin valkoisen maalikerroksen alle.

Klaffipöytää kinusin joskus ala-asteella yhdessä naapurikunnan huonekaluliikkeessä kauan kauan kauan monena kertana kun siellä käytiin muuta katsomassa. Viimein isä sen minulle osti ja tämä on yksi niistä mööpeleistä, jotka ovat seuranneet minua lapsuudenkotoa ja joka muutossa päässyt aina uuteen kotiin mukaan. Siinä on tehty ala-asteen ja yläasteen läksyt, luettu kokeisiin ja yo-kirjoituksiin, tehty päättötyötä ja nyt tämä on viimeiset vuodet toiminut mun läppäripaikkana.

Mutta vähän hiontaa, maalia ja nuppien maalaus ja koristelu servettitekniikalla teki paljon. Tykkään lopputuloksesta!

I finally made something that I've been wanting to do for a long time. I got this writing desk when I was a child so this is very old...haha.. Now this horrible 90's pine color turned in to nice and fresh white color. Much better now!


ENNEN    -   BEFORE

YHDEN MAALIKERROKSEN JÄLKEEN - AFTER ONE LAYER OF PAINT
 KNOBS WITH PAINT AND DECOUPAGE TECHNIQUE


JÄLKEEN    -    AFTER

Mukavaa viikonloppua sinulle!

Have a nice weekend!!34 kommenttia:

 1. oi ihana!
  Hauskat ideat nuppejan kanssa, täytyy kokeilla, sillä olen miettinyt, että miten sasin noita perinteisiä(hieman tylsiä)nuppeja tuunattua hauskemmiksi.
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tarkoitus ostaa posliininupit mutten ehtinyt kaupungille ettiin ja en halunnu niitä puisia laittaa sellasinaan tohon niin toi oli tollanen kokeilu ja niistä tuli tosi kivat loppujenlopuksi. Tuo servetin kuvio sopii hyvin noihin. :-)

   Poista
 2. Ihana tarina Klaffilla, ja upea muodonmuutos!

  VastaaPoista
 3. Tosi raikas tuli klaffipöydästä. ja nuo nupit on oikein kivat.

  VastaaPoista
 4. Tuli kyllä raikas ja upea! Just aamulla mietin et huomenna voisin hioa ja maalata eteisessä odottavan kellertävän kaapin valkoiseksi..

  VastaaPoista
 5. Kylla maali vaan tekee ihmeita. Kaunis siita tuli. Mulla kanssa talla hetkella kirsikansavyset tai manty tokkii. Vaalea koivu menee seka tumma puu. Jotenkin toi punertava talla hetkella ahdistaa. Ja varmaan tosi hyva mieli sulla etta sait homman tehtya..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään männystäkin tietyn sävyisenä ja pieninä ripauksina. :-)

   Poista
 6. Ei kyllä samaksi tunnistaisi! Aivan upea lopputulos. Mulla olis vähän samanlainen, mutta kun isä on aina kovin vastustanut sen maalaamista. Uskaltaisinkohan silti ? Jospa kuitenkin ensin tekisin yhdestä kämäsestä kierrätyskeskuksesta löytyneestä ikkunalaudasta meille yrttejä varten ikkunalaudan keittiöön - jospa jospa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että..niin aina ei voi miellyttää kaikkia näissä maalausasioissa. Meillä mies kyllä tykkää mun maalauspuuhista mutta muksut vähä kritisoi ku kaikki on jokp mustaa tai valkoista. ;-)

   Poista
 7. Kiitos vinkistä, taidankin lopettaa posliininuppien metsästyksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä näistä tuli kivat, toki tolla servettitekniikalla menee vähän röpöläiseksi pakosta, mutta ei se musta haittaa. :)

   Poista
 8. Tulipas hieno! Kyllä valkoinen on aina hyvä.

  VastaaPoista
 9. Parhaat lopputulokset syntyvät itsetekemällä, tosi kiva! Ihanat nupit!
  xx

  VastaaPoista
 10. It came out GREAT! I have been wanting to do the same with my prop cabinet. Need to give it some attention. You have inspired me.

  VastaaPoista
 11. Siitä tuli todella hieno ja raikas, joten hyvä, että raaskit tehdä operaation tuolle elämäsi klaffipöydälle. Sinulla oli hyvä maku jo nuorena, kun tiesit niin määrätietoisena, mitä haluat.

  VastaaPoista
 12. Valkoisena klaffipöytä on kaunis ja nuo nupit on tosi ihanat :)

  VastaaPoista
 13. Kylläpä muutti klaffipöytä muotoaan totaalisesti. Aivan ihana ja vetimet oli todella söpöt!

  VastaaPoista