maanantaina, maaliskuuta 04, 2013

Home outfits and thoughts


Takaisin tavalliseen arkeen ja tykkään. Hiihtoloma tuli koululaiselle niin tarpeen, mutta niin mekin kuopuksen kanssa jo kaivattiin tätä meidän kahdenkeskistä kotona olemista. Pojat on parhaita kaveruksia, mutta pikkuveli kaipaa välillä omaa rauhaa, omia leikkejä. On sellainen mietiskelevä leikkijä, rakentelija, funtsija..samalla kuitenkin se äkäpussimpi, jonka nyrkit viuhuu vähän turhan herkästi.

Ihanaa kun on lapsi saanut olla kotona näinkin kauan - syksyllä se eskari ja päiväkoti sitten kutsuu pientäkin. Meidän marrasvauva. Joskus mietin onko epäreilua, että toinen menee kouluun ja toinen on joko äitin tai isän kanssa kahdestaan kotona, riippuen kummanko työvuoro on. Mutta olihan esikoisellakin 2 vuotta, 3 kuukautta ja 3 päivää elämästä ihan ainoana lapsena, sai täyden huomion. Vaan muistaako aikaa, ei kuulemma. On kuin pikkuveli olisi aina ollut läsnä - ihana, kamala, rakas, inhottava pikkuveli.

Meidän aamut kahdestaan on pyykin laittamista, pitkään pyjamissa hiihtämistä, pelataan Eläinpyramidia, tehdään junarata, syödään aamupalaa ja sitten otetaan pari kenttää Raymania..pian se isoveli sieltä koulustakin sitten jo kotiutuu ja koti on taas ääntä täynnä.


Back to normal everyday life after older boy's one week holiday from school. I really enjoy our quiet mornings with my "baby". Soon (next fall) he starts preschool too and one era is over. So bittersweet!

Kuvat on oikeasti viime viikolta ja uskokaa tai älkää, mutta me oltiin kuopuksen kanssa ihan sattumalta niin sävysävyyn pukeutuneina Me&I-vaatteisiin kun en tiennyt mitä iskä on aamulla vaatekaapista lapsille pukenut kun  minä olin ollut töissä ja sen jälkeen heräsin.

Me&I EVERYDAY YOGAPANTSIT sain testattavaksi blogin kautta ja täytyy sanoa, että nämä on niin unelmapehmeät ja kevyet housut. Varmaankin vähintään yhtä rennot päällä kuin nuo kuopuksen pitkät kalsarit! Heh!!! Mun uudet lemppari kotihousut..mun joka tähän asti on ollut miesväen hämmästykseksi aina kotona farkut jalassa.


Ihanaa uutta viikkoa sinulle - muistathan ARVONNAN sekä VALOKUVAKILPAILUN.

15 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Onpa ihana tuo lintutapetti! :)
Aurinkoista viikkoa sinne!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos samoin. Täällä tosin tupruaa lunta taas. ;-)

Lintuhomma on seinätarra. :-)

Carita kirjoitti...

ihan mielettömiä kuvia ja huikeen ihana tuo lintutarra!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos sinulle mehtäemäntä! <3

Anonyymi kirjoitti...

Heippa. Mistä tuo lintutarra on ostettu? Muistatko yhtään hintaa? Meillä taitaa olla samaa/samantyylistä tapettia makuuhuoneessa ja vanha (turkoosi) ovi sängynpäätynä. :) pysyykö tarra hyvin kiinni tapetissa? Aurinkoa päivääsi :)
Sanniska

Pieni Lintu kirjoitti...

Heippa Sanniska! :) Lintutarra oli tosi halpa mielestäni kokoon nähden ja on hyvin pysynyt tapetissa, tapetti tosin on tosi sileä. Ja tarra oli helppo laittaa kun oli osissa ja sai sommitella itse miten halusi. Ostin sen täältä:

http://www.sisustuscarena.fi/cgi-bin/webiokauppa?Sisustustarrat/Sisustustarra_Varikkaat_linnut_oksalla&naytasivu=54&id=498&saitti=carena

Tuolla on muitakin ihan tosi tosi ihania tarroja mun mielestä! :) Mukavaa päivää sulle! <3

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ Ihanaa ja iloista arkea teidän perheelle ♥

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos sinulle! <3

Ina kirjoitti...

Kylla vaan ne aamut taallakin kahdestaan pikkasen kanssa on niin tarpeen. Ei tuota kinastelua jaksa kuunnella. Kyllahan tytot leikkivat natistikin keskenaan mutta kun ikaeroa on melkein viisi vuotta niin odotukset leikkien tasosta ja sitten tuo lelujen jakaminen aiheuttaa sita alituista kitinaa ja vikinaa ja kinastelua. Aamuisin saan aikaiseksi vaikka mita ennen kuin isompi tulee kotiin ja pikkuinen saa leikkia omia leikkejaan ihan kaikessa rauhassa. Kivoja kuvia taasen kerran. Sai hymyilemaan!

Pieni Lintu kirjoitti...

2v tuntuu olevan hyvä ikäero - leikit kiinnostaa samat. Mutta sitä nahistelua on silti ja paljon. ;)

Pride In Photos Beauty kirjoitti...

Aaaahh...he is such a boy..very sweet! So great to see the playfulness in the youngsters. We seem to lose this as we get older.

Tuire kirjoitti...

Voi miten ihania aamuja teillä on! Nauttikaahan.
Kiva, että olet saanut hyvät ja kauniit kotihousut. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Tuire. <3

Hanna kirjoitti...

Minä ostin yogapantsit muistaakseni vuosi sitten ja ne ovat olleet siitä lähtien aina jalassani kotona. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ne on kyllä ihanat. :-)