lauantaina, helmikuuta 02, 2013

Our black and white homeYksi kellastunut ysäri mäntylipasto maalattu, mustaksi. Ennen-kuvaa ei edes ole,  mutta voin vakuutella, että se oli ruma. Näin paljon parempi. Lipasto on seilannut mukanani paikasta toiseen, sain sen varmaan kun olin ala-asteella.

Meillä se on ollut makuuhuoneessa, eteisessä myssysäilyttimenä ja nyt viimeisenä lastenhuoneessa lelusäilytystä varten. Nyt hän on muuttanut olohuoneeseen ja käynyt tosiaan pienessä kauneusleikkauksessa.

Sohvalla näkyvä tähtityyny ei ole itselleni, tein sen tuparilahjaksi. Toivottiin harmaa-valkoista ja mulla on taas tämä luopumisentuska kun tuohan sopisi tuohon omallekin sohvalle tosi hyvin kun kokeilin. Joutunee tehtailemaan itsellekin oman tähtösen.


I've been painting again. That old bureau was very very ugly pine colored piece of furniture from the 90's. And now it's black. Oh how I love it now!

I also made a new star pillow. But it's not for me. I made it for a gift. I really need to make one for me too.


I'm linking to SIMPLE THINGS and SUNDAY SNAPSHOT.35 kommenttia:

 1. Such beautiful and calm images. I love the star pillow - no wonder you want one for yourself! And the house tea light holders look wonderful on the shiny black painted surface :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Michele! <3 Reality isn't so calm... ;) Now there's gamepads, cd's and other things too on that lovely shiny black surface. :D

   Poista
 2. Loistava maalausprojekti! Pystyn kyllä kuvittelemaan aiemman versiom

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kyllä varmasti tietävät kellastuneen männyn rumuuden. ;)

   Poista
 3. Mustaa, valkoista ja ripaus harmaata <3
  Teillä on kaunis koti!

  VastaaPoista
 4. Vaihtelu virkistää! Mustassa on ryhtiä ja valkoinen hemmottelee pehmeydellään. Minulla on kaksi lipastoa autotallissa odottamassa, enkä saa puhtia niiden maalaukseen, en keksi musta? vai kerma?, ranskansininen? vai...Kaunista olet saanut aikaseksi. Taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tuohon maalauspuuhaan pitääkin tulla se inspis yhtäkkiä, mä en saa mitään aikaseksi välillä ja joskus tulee kauhea touhu päälle. :D

   Poista
 5. Todella kaunis lipasto! Olisihan se silti ollut mielenkiintoista nähdä se "ruma" versiokin :-)
  Kaunis myös toi ikkuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Carita - no löysin tällaisen kuvan vanhasta postauksesta, jossa lipasto rumuudessaan vilahtaa:

   http://4.bp.blogspot.com/_a_FyavuBtRk/TQdscsdjwNI/AAAAAAAAMbc/yGm5b7nbnOk/s640/d.JPG

   Poista
 6. you're absolutely right: it looks so much more contemporary in black and it suits your bedroom much better! good job!
  I wish you a wonderful weekend! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Polly - have a lovely weekend! <3

   Poista
  2. Ihanan näköistä ja olinko näkevinäni kaappikellon tuola takana!! Oma postaus siitä kiitos, vai onko jo ollut, en pysy perässä kun oot niin aktiivinen bloggaaja ;) <3

   Poista
  3. Jaa, eipä siitä ole erillistä ollut. Kiitos vain. :)

   Poista
 7. Näitä löytyisi meiltä lisääkin, vaikka tässä parin vuoden aikana olen sutinut yhtä sun toista mäntyisää piiloon - arvaa vaan tekiskö mieli tehdä jotain noille mäntyisille ihanille vuokra-asunnon rappusille, raikastaisi lookkia paljon!

  Kyllä mä tolle lipastolle vähän hiomapaperia näytin ja sitten yksi kerros mustaa Helmi-maalia Tikkurilalta. Maalaan joskus toisen kerran jos jaksan. :D Mä olen vähän tällänen..en kauheen tarkka näissä maalauspuuhissa. :D Nuppeja en hionut, ruuvasin ne kanamunakennoon pystyyn ja ne maalasin kahteen kertaan kun vähän huonosti tuli eka kerta. :)

  VastaaPoista
 8. I have always been a fan of b&w...just lovely!!

  VastaaPoista
 9. Really a seasonable colour of your photos, Pieni!

  Have a (more) colourful Sunday,

  Uwe.

  VastaaPoista
 10. Todella kaunista, avian hurmaavia nuo ompelemasi pyöreät tyynyt!

  VastaaPoista
 11. I LOVE it!! Thank you for sharing! It's always so nice to see a photographer's "personal space" when following their beautiful photo's:)))
  Happy Sunday!
  God Bless,
  Diane

  VastaaPoista
 12. Interestingly, your home's black and white decor - looks very warm and cozy. It's a beautiful space.

  VastaaPoista
 13. Beautiful Pieni!! Love the pillows. :)

  VastaaPoista