keskiviikkona, helmikuuta 27, 2013

Could it be any darker...


Kevät on ihan nurkan takana, mutta illat voivat olla vielä todella pimeitä ja synkkiä. Otin nämä kuvat pari viikkoa sitten kun ajelimme karmeassa kelissä kohti kotia illan suussa.

Days are getting longer and brightier but nights are still so dark. I took these shots few weeks ago when we were driving home and the weather was quite miserable. Time; about 18:00-19:00.16 kommenttia:

 1. Kovin näyttää "kotimaiselta" :)
  Onneksi alkaa helpottaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sanos muuta! :D

   Mä just eilen tuolla kurassa ajellessamme sanoin, että mun puolesta voisi tammikuun pakkasista siirtyä ilman välivaiheita toukokuulle kun alkaa jo vihertää ja lika ja kura ja märkä liukkaus on pois.

   Poista
 2. may be the weather was bad, but your pics are wonderful! thanx and happy ww sissy :)

  VastaaPoista
 3. Hiihtoloman sahasin ristiin Suomea lasten kanssa ja ajot osuivat aina juuri tuollaiseen pimeään aikaan. . Kuviesi näkymä juuri samanlainenToisaalta oli rauhallista ajaa, vaikka valojen räpsyttely on rasittavaa. Kotiin kun pääsimme, oli ilo huomata, että valoa riittää jo huomattavasti pidemmälle iltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihanan "myöhään" vasta alkaa hämärtämään. Meille suomalaisille myöhään. :D

   Poista
 4. I LOVE the second image... looks like 'home' in the distance.

  Mollyxxx

  VastaaPoista
 5. I like how you think outside the box. Instead of getting out of the car, you took images from inside the car. Very creative images!
  JM Illinois
  U.S.A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well I was so bored and my husband was driving so I just took random shots through the window. ;-)

   Poista
 6. Vau, hienoja kuvia! Mä olen vielä niin noviisi, etten voi olla miettimättä, miten olet nuo kuvat ottanut. Siis niin, että saat pimeälläkin valot kuvattua tärähtämättä. Käsisäätöinen ja tosi lyhyt valotusaika?

  Mutta onneksi jo koko ajan tulee hurjasti paljon valoisampaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep nopee kuva ja ihan järjetön ISO arvo. Kunhan aikani kuluksi räpsin autossa kun mies ajoi ja nuo lumihiutaleet oli aika kivan näköisiä. :-)

   Poista
  2. No se on se ISO arvo, jota en ole hoksannut. Kiitos!

   Toinen, mistä olisi kiva joskus saada vinkkejä, on tumman kuvaaminen vaaleaa vasten - esimerkiksi tummiin pukeutunut ihminen valkoisella hangella. Jos siis joskus haluat vinkata, olisi mahtavaa, mutta tietenkään ei ole pakko ;)

   Poista
  3. No se on mullekin vähän hankalaa. Esim. Saattaa tulla tummia kuvia tai puhkipalaneita jokatoinen vaikka samoilla asetuksilla kuvaa. Ei oo helppoo.. ;-)

   Poista
 7. That's what I like to do from time to time, too: taking photos while I drive my car... :-)
  There's the reason why God gave us two arms and hands and an autofocus system... :-))

  Anonymous... :-)))

  VastaaPoista