perjantaina, tammikuuta 25, 2013

Project kidsroom part III


Avohyllykön tilalle lastenhuoneeseen kannettiin kirjakaapit alakerran olohuoneesta. Nyt kaappi on täynnä leluja ja lastenkirjoja. Paljon rauhallisemman näköistä kun ei hyllyt pursuile tavaraa.

Päiväpeitot on NE JOTEXISTA tilatut. Oikein kivat, toiselta puolen mustat. "Hopeiset" päiväpeitot saivat myös lasten hyväksynnän ja sehän on hyvä.

MAALATUN PÖYDÄN ääressä ollaan innokkaasti tehty hamahelmi-juttuja, läksyjä, piirretty, askarreltu. Värimaailman muutos on tehnyt paljon, tykkään, tykkäämme, tykkäävät. Jesh!


New grey bed covers for boys, old cupboards from livingroom for toys and books..painted table..it begins to look good!! I love this new colortheme in kidsroom - black, grey, green, blue and white. And boys like it too!
I'm linking to...


Have a great weekend!

Mahtavaa viikonloppua kaikille!


26 kommenttia:

Haddock kirjoitti...

Love the way you have captured the busy body.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you Haddock. :-)

pappilanmummo kirjoitti...

Kirjat ovat tärkeitä kaiken muun mukana!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä - ja aina kun tuo oma kirjavalikoima kyllästyttää niin käydään lainastossa tuossa lähellä. :-)

Saara kirjoitti...

Kivalta näyttää! :) Meille hankittiin vasta samantyyliset päiväpeitteet Hennesiltä, sellaiset vaaleanharmaat. Olen suunnitellut ommella ne Zipit päiväpeitteiteiden tyyliin. Olisi sitten lasten helpompi itse petata sänkynsä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Minkälaisia on zipit päiväpeitot? En ole kuullutkaan ja kuulostaa jännälle. Jotku vetoketjulluset vai - nimestä päätellen? :-)

Saara kirjoitti...

Joo ovat vetoketjulliset. http://www.bedit.fi/category/2/zipit---paivapeitot
Olen jossain blogeissa ihaillut tuolta tilattuja peittoja, nyt vain en muista että missä.

Nancy kirjoitti...

Loving the owl pillow!!

Pieni Lintu kirjoitti...

Pitääpä käydä katsomassa..

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks Nancy. <3

Kelly kirjoitti...

such a beautiful blog, glad I found you! I LOVE this style of room decor very nice

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you Kelly. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihan hauskoja - tykkään kyllä että peittyy runko ja lelulaatikko sängyn alla tuonne roikkuvan liepeen alle. ;-)

Ilona Winebridge kirjoitti...

kirjat ovat tärkeitä myös lapsille:)) ihanat keppihepat osuivat tietty heti heppahöpön tädin silmiin

Jag på Ekholmen kirjoitti...

Kauniita kuvia.

RouvaS kirjoitti...

Oikein kivalta ja freesiltä näyttää! Meidän lastenhuone päivittyi myös viime kesänä ja tuntuu, että uusi päivitys on paikallaan taas tulevana kesänä, kun esikoinen aloittaa koulutiensä syksyllä...

Teillä ilmeisesti huoneen jakavat koululainen ja nuorempi veli? Miten on toiminut?

Pieni Lintu kirjoitti...

Haha, joo noi hivenen tyttömäiset keppihevoset on esikoisen valitsemat - on niillä kyllä leikittykin - lähinnä ritarileikkejä miekkojen kera. :D

Piikkinuija (joka on samassa pöntössä pystyssä) on taas kuopuksen valinta kun kerran sai päättää mitä haluaa ostaa Citymarketista. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos sinulle! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Moi, joo meillä on vaan kaksi makkaria tässä meidän vuokrakämpässä joten pojat jakaa huoneen. Aluksi kun muutettiin niin ei ollut kuin vanhempi poika niin silloin nukkui yksin mutta oli vasta 1,5v. :) Pojilla on ikäeroo aika tasan 2v3kk ja kuopus oli jotain 1,5-vuotias kun siirrettiin sen pinnasänky lastenhuoneeseen meidän huoneesta - aluksi meni hyvin kunnes siirtyi jatkettavaan nukkumaan, monta viikkoa meni että häiritsi isoveljeä iltaisin esikoisen sanoja lainaten "katsomalla sen naamaa" eli kipitti vahtaamaan isoveljeä muttei puhunut mitään, joskus yritti pölliä unilelujakin. :D Kovien komentamisien ja uhkaamisien jälkeen alkuinnostus meni ja nyt taas on ihan hyvin mennyt. Tietenkin kun tuo 5-vuotias on kotihoidossa niin nukkuu aamu-unisena joskus 10.30 saakka joten iltaisin ei sillä uni tuu kovin aikasin (voisin tietty herättää aikasemmin mutta tykkään itekki nukkua ..hehe) niin iltasin sitten ei saa ihan yhtä aikasin unta kuin ekaluokkalainen, mutta ihan hyvin on mennyt ja pojat nukkuu aika sikeesti sitte ku nukahtavat. :) Lelujen ja tavaroiden ja muutenkin huonneen ulkoasun suhteen pojat on kovin yksimielisiä ja kun ikäeroa on vaan pari vuotta niin ovat aika samalla tasolla. En sitten tiedä kun vähän tuosta kasvavat, se on sen ajan mures sitte. ;)

Michelle kirjoitti...

I love the owl pillow! Adorable room!

Serendipityissweet kirjoitti...

Looks like a bright and happy place :)

I also love that owl pillow!

Have a wonderful weekend.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks Michelle!!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks Melissa!! :)

RouvaS kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Meillä on myös hyvin sama ikäero, vajaa kaksi vuotta. Mukava kuulla, että yhteiselo toimii, vaikka isompi on jo koululainen :)

Rauni kirjoitti...

Paljon kivoja leluja! Kirjat ovat tärkeitä niin aikuisille kun lapsillekkin.
Lasteni satukirjoja säilytin vuositolkulla, että lapselapsetkin saisivat niistä nauttia mutta eräs kylästelijä otti koko läjän mukaanasa kun lähti, niin sinne meni kaikki.
Uusia on hankittu, mutta en enää ole löytänyt niin kauniisti kuvitettuja kirjoja.

Pieni Lintu kirjoitti...

Äitini on murehtinut myös kun on antanut pois Tammen kultaiset kirjat kokoelman. :-( Itse olen niitä ostanut nyt omille muutamia - ne on niin kauniita.