maanantaina, tammikuuta 21, 2013

Good Morning


Kiitos teille kaikille, jotka lähditte mukaan tämän vuoden ekaan kuvakisaan. Tosi hauska saada monta hienoa valokuvaa mukaan. Teemana siis AAMU.

Ja kuten aina ennenkin löydät sivupalkista äänestyksen, jossa voit klikata äänesi omalle suosikkikuvallesi. Numero vastaa kuvan numeroa ja kuvat on siinä järjestyksessä kun olette niitä mulle lähettäneet. Äänestysaikaa viikon verran!

Huom! Äänestää ei voi kommentoimalla vaan sivupalkin äänestyksessä!

This competition and give away is open only in Finland
but  you can all vote for your favorite in sidebar poll
Theme was MORNING

KUVAT OVAT OTTAJIENSA OMISTAMIA KUVIA - ETHÄN KOPIOI KUVIA

PLEASE REMEMBER THAT THE COPYRIGHT OF THESE PHOTOS REMAINS WITH THEIR OWNERS - DO NOT COPYTässä siis kaikki kauniit aamutunnelmat! Onnea kaikille kisaan. Kisaa ja äänestystä voi halutessaan mainostaa kavereilleen ja käyttää linkitykseen alapuolen kuvia jos niin tahtoo. Voit joko kopioida koodin blogitekstiisi tai kopioida kuvan hiiren oikeaa nappia painamalla, koodi sisältää linkin suoraan blogiini.

PieniLintu4

PieniLintu5

Kilpailun palkinnoksi voittajalle lähtee 30€ lahjakortti SUSANNAN TYÖHUONEEN VERKKOKAUPPAAN. Kiitokset Susannalle! Ihan huippu ihana palkinto siis luvassa - Susanna nimittäin valmistaa kauniita bambuisia tiskirättejä. Kauniiden kuosien lisäksi ne ovat epäilemättä myös hyviä käytössä!!

PHOTO - SUSANNAN TYÖHUONE


Helmi- ja maaliskuun valokuvakilpailujen sponsorit ovat jo selvillä, mutta jos sinä tai firmasi haluaa tehdä yhteistyötä myöhemmin keväällä niin otahan yhteyttä sähköpostiini. (pienilintu at gmail.com)23 kommenttia:

 1. Aaargh, uohtui osallistua! Olisi pitanyt laittaa kalenteriin! Noh, aanestetaan nyt kuitenkin. Tuo aamu-usvainen kesainen kuva numero 24 on juuri sita mita kaipasin tahan kylmaan talvipaivaan. Antaa toivoa tulevasta ja siita etta kylla se kesa sielta tulee viela joskus.... :)

  VastaaPoista
 2. Testing testing - taitaa kommentointi toimia!!?

  Testaan kun ei kuulemma toimi.

  VastaaPoista
 3. Inaha kilpailu (kuten meidän 3vee sanoisi), harmi kun en tajunnu osallistua, seuraavalla kerralla pitää ryhdistäytyä :) Mun suosikki on kans nro 24, kesäinen aamu järvenrannalla on kuin suoraan mun lapsuudesta, se kolahti näin pakkaspäivänä!

  Laitoin pienen pika-arvonnan mun blogiin sun innoittamana kun vihjasit tietäväsi jo mitä tilaisit jos voitat 60€ lahjakortin SisustusCarenan webshopiin :D Eli kerro nyt ihmeessä, niin osallistut vielä ylläriarvontaankin:

  http://sisustus-inredning.blogspot.fi/2013/01/jos-voittaisin-60.html


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kuvassa tosiaan on kaunis tunnelma, ihana tuo sumu joka nousee järvestä. Melkein kaipaa jo kesää ja mökille - näin talvella se hyttysten pininäkin on vain kaukainen muistikuva. ;)

   Poista
 4. Nro. 17! Kaunis kuva kauniista aamuhetkestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - niin kuin monessa muussakin, kaikissa on jotain kivaa, vaikea valita yhtä suosikkia. :)

   Poista
 5. Onpa ihania kuvia! Äänestän myös numeroa 17!

  VastaaPoista
 6. Muistattehan klikkailla äänestysnumeroa sivupalkista niin suosikkinne saa äänen - kommentoimalla ei voi äänestää. Toki suosikkinsa voi ilmaista kommenteissa tietenkin mutta jos joku ei huomannut äänestystä oikealla. :-)

  VastaaPoista
 7. Nro 20. Hieno kuva!
  -L

  VastaaPoista
 8. Muistakaa klikata suosikin numeroa sivupalkin äänestyksessä. :-)

  VastaaPoista
 9. Oi upeita kuvia oli kymmenkunta mutta ykkönen on 24

  VastaaPoista
 10. 19! Although 27 is amazing too!

  VastaaPoista