maanantaina, marraskuuta 12, 2012

Painted bureauPieni homma ja suuri muutos. Maalasin vanhan hoitopöydän, nykyisen vaatelipastoni, tässä syksyllä. Muutos on suuri. Lipastosta ja koko makuuhuoneesta tuli paljon raikkaampi näin.

Vielä pitäisi löytää jostain kahdeksan keskenään samanlaista nuppia. Minua ei tuo erilaisuus haittaa, mutta eräs sanoi, että häntä häiritsee kun makoilee sängyllä ja näkee numerot 1 ja 2, mutta ne numerot eivät jatkukaan vaan loput onkin kukkia. Meillä mies ei juuri koskaan puutu mun sisustusjuttuihin joten sallittakoon hänelle sananvalta nuppien suhteen - ei kuulemma oli väliä miltä ne näyttää kunhan ovat kaikki samaa sarjaa.

Onko teidän puolisoillanne mielipiteitä sisustuksen suhteen? Minä aina isommissa asioissa kysyn mielipidettä, mutta muuten värkkäilen oman pääni mukaan. Yleensä miehellä ei ole mielipiteitä, kaikki käy - varsinkin jos on mustaa tai harmaata niin hyvä.
36 kommenttia:

 1. Meillä olen saanut sisustaa ihan niin paljon kuin haluan, on ollut turkoosi, kultaa, oranssia, ja puoli Intian valtakuntaa. Nyt valkoista ja vaaleata ja kaikki käy.
  Ainoa mitä en saa käyttää on housut joissa haara roikkuu ( nythän on suuri hitti ainakin naapuri kuningaskunnassa ) ja haaremihousut on pannassa. Muuten saan tulla ja mennä niinkuin haluan mutta "lökä" housuja ei haluta nähdä minun päällä :D
  Toki haluaisi että möisin E. Aarnion pastilli tuolin ( on maailman vaikein tuoli saada osumaan sisustukseen juuri muotonsa puolesta ) mutta periaatteestakaan sitä mollukkaa ei myydä, kaikki seinät lommolla kohta....
  Päivänjatkoja

  VastaaPoista
 2. Tuutko meille sisustamaan?! :-D Niin on nättiä ja näyttää tosi hyvältä. Mullakin roikkuu korvikset samalla tavalla tuikkukipossa. :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana, raikas muutos!
  Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis ja raikas siitä tosiaan tuli! Kyllä tuollaisessa lienee iso homma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olis iso homma jos tekis viimesen päälle eli hiois ja pohjamaalais jne. Mä vaan pyyhin pölyt ja maalasin suit sait sukkelaan. ;)

   Poista
 5. Välillä tuntuu et mielipiteitä on liiaksikin mut yleensä toteutus menee mun mielipiteen mukaan.... Onneksi! :)

  VastaaPoista
 6. Sepä just kun se mieskin haluaa päättää sisustusjutuista! Jää monta juttua ajatuksen tasolle! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!! ;)

   Meillä lähinnä haluaa vaikuttaa sellaisiin juttuihin mitä itekki käyttää, kaiken pitää olla helposti saatavilla ja käytännöllistä. Omat tavarani voin pitää joidenkin koriste viritelmäkasojen alla kyllä. ;)

   Poista
 7. Hyvä ilmeenmuutos lipastolle ja ehdottomasti se kannattaa tehdä helpon kaavan mukaan niin silloin saa tehtyä. Meillä mies ei puutu sisustuspäätöksiin. Hänelle olis ihan ok, jos meidän makkari muutettais jossain välissä tytön vaaleanpunaiseen perhostapettihuoneeseen ja ihmetteli, miks tapetteja siellä pitäis sillon ruveta vaihtamaan:)... eli niin vähän sisustusjutut häntä kiinnostaa. On kyllä onneks tyytyväinen mun hääräilyihin, ettei sentään ihan laput silmillä täällä kulje:)

  VastaaPoista
 8. There is nothing prettier than white. Wonderful shots. genie

  VastaaPoista
 9. valkonen on hyväväri . nuo nupit ei mun mieleen... jotain rouheampaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä jos spreijais noi vanhat puiset alkuperäset nupit mustaksi!? :)

   Poista
 10. Kaunista! Kaunista! :)
  Meillä onkin niin hassusti että mies on myös sisustaja. Kodin löydöt ovat yhteiset aarteet ja kiertelemme yhdessä kirpparit ja antiikkiliikkeet :) Yhdessä iltaisin selailemme blogeja ja suunnittelemme kodin uusia muutoksia. Minä tosin olen se maalari ja tuunailia, mutta usein mahtavia ideoita ja tarvittavat "muskelityöt" tulevat mieheltä ;) Tiedän, voipi kuulostaa hassulta, mutta on se aika jännää näinkin :)
  Oikein ihanaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan kuulosta! :) Meilläkin mies tykkää suunnitella järjestysten vaihtoa, uusia huonekaluja jne. :)

   Mukavaa viikkoa teillekin! :)

   Poista
 11. Voi miten kaunis päivitys...lipastosta tuli HYVÄ ja nupit ovat persoonallisia. Katselin, kun tyttäreni kirjoitti edellisen kommentin tuossa...meillä, toisin kuin tyttären perheessä, miehelläni ei ole erityisiä mielipiteitä...minähän täällä touhuilen ja mies ihmettelee kun välillä on valkoista, välillä mustaa jne. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Hieno lopputulos! Sinuna hankkisin kaikki nupit erilaisia ;) Mies pysykööt lestissään. Ja sitä paitsi makkarissahan pääasiassa ollaan silmät kiinni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, ei kyllä mä aion ostaa jotkut kivat samanlaiset. :) Noille kuudelle kukkanupille olis kyllä jo uusi paikkakin tiedossa sitäpaitsi.. ;)

   Poista
 13. Todella upea muutos! Ihanan vaaleaa ja avaraa! :)

  VastaaPoista
 14. Kaunis tuli lipastosta. Mullakin pari projektia odottaisi aloitusta, kumpa vain saisi itseään niskasta kiinni... Noista mielipiteistä... meillä onneksi mies luottaa makuuni, eikä puutu kovin usein. Välillä tuntuu, että voisi vaikka enemmän puuttuakkin... :))

  VastaaPoista
 15. Hei vaan,meillä taas miestä ei kiinnosta pätkääkään sisustus,eikä edes huomaa jos olen vaihtanut keittiön pöydän eripäin,se vaihtuu kuulemma niin usein=)saan tehdä just niinkuin tykkään,se on hyvä,mutta huonoa on se,ettei häneltä tahdo saada sitten minkäänlaista apuakaan mihinkään kiinnitys hommiin ennenkuin monen pyynnön kautta =(teija

  VastaaPoista
 16. Kivannäköinen lipastosta tuli! Tuolta Tigerista löytyy noita numeronuppeja 1-4 numeroille. Osta kaksi pakkausta, neljä euroa per pakkaus. Ylimpään laatikkoon ykköset, toiseen kakkoset jne. Oisko helpompaa ratkaisua? Mulla on keittiössä ne numeronupit, joista löytyy kuviakin blogistani. Tykkään niistä kovasti.

  VastaaPoista
 17. Gorgeous! I love the pretty handles. Exactly what I want for my bedroom :)

  VastaaPoista