maanantaina, marraskuuta 26, 2012

Competition is overMINÄ JA LUONTO - valokuvakilpailun äänestys on päättynyt ja eniten ääniä itselleen haali SIRPA - PICTURE OF THE DAY kuvalla numero 8. Onnittelut sinulle, otan sinuun yhteyttä tämän päivän aikana!

NATURE AND I competition is now over and winner is SIRPA - PICTURE OF THE DAY. Congratulations!!!Kilpailun palkinnon sponsoroi REVONTULITAULUT.COM.
REVONTULITAULUT.COM valmistaa kotimaisena käsityönä näyttäviä tauluja ikkunaan ja tunnelmallisia tuikkutauluja. Valokuvat ovat photoshoppaamattomia ja kuvattu Suomen Lapissa, valokuvaajana Sauli Koski.
Tauluja voi tilata NETTISIVUILTA  ja revontulitauluja on saatavilla myös Helsingissä Tuomaan markkinoilla Senaatintorilla 7-22.12.2012.
Voittaja saa valita NETTIKAUPASTA itselleen joko taulun ikkunalle tai tuikkutaulun, upeita eri kuvavaihtoehtoja on useita. Ihana tunnelmanluoja itselle tai lahjaidea ystävälle tai sukulaiselle!


Tämä olikin nyt tämän vuoden viimeinen valokuvakilpailu - kiitos tuhannesti kaikille osallistujille, äänestäjille sekä myös tietenkin palkintojen sponsoreille.

Ensi vuonna jatketaan - mietin tässä pitäisikö kilpailua jotenkin muuttaa. Onko ehdotuksia? Pitäisikö voittaja arpoa vai jatketaanko äänestämistä? Entä teemat - pitäisikö teemojen olla enemmän valokuvauksen tekniseen puoleen liittyviä? Omasta mielestäni kilpailu on kiva pitää mukavan rentona turhia pingottamatta, aika moni kuvaa pokkarilla - ehkä on epäreilua jos teemaksi valitaan jotain sellaista mitä ei pokkarilla pysty tekemään? Kilpailun alkuperäisenä tarkoituksena itselläni ainakin oli kannustaa kuvaamaan enemmän, nauttimaan siitä ja keksimään ympärillään olevista asioista teemaan sopivia kuvauskohteita.

Haen myös uusiin kilpailuihin sponsoreita! Otahan yhteyttä sähköpostiini jos kiinnostuit lähtemään mukaan yhteistyöhön ja katsotaan mitä keksitään yhdessä! Oletan tietenkin, että palkinto olisi jokseenkin blogini sisältöön liittyvää! (pienilintu at gmail.com)
Ja loppuun vielä kaikki äänestystulokset:

1
  5 (4%)
2
  4 (3%)
3
  6 (5%)
4
  4 (3%)
5
  14 (11%)
6
  0 (0%)
7
  20 (16%)
8
  46 (38%)
9
  5 (4%)
10
  10 (8%)
11
  5 (4%)
12
  1 (0%)

Votes so far: 120
Poll closed19 kommenttia:

 1. minusta kilpailu on hyvä näin. pidän siitä ja äänestys ehdottomasti pidettävä ei ole sitten nokan koputtamista kenelläkään... :) onnea voittajalle!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvät ehdot kilpailussa nyt. Kuten sanoit, tekniset rajaukset rajaavat osallistujia. Motiivisi kilpailun järjestämiseen ovat ihanat ♥ Tykkään myös tästä äänestämisestä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kuva onkin ♥ Pirteää maanantaita ja lunta odottaen :-)

  Tervetuloa blogeileen :-)

  VastaaPoista
 4. yay! congratulations, Sirpa! she totally deserves it! :-)

  VastaaPoista
 5. Gorgeous photo with wonderful light and shadow. Great work !

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos paljon, sekä äänistä, että ihanista sanoista! <3

  VastaaPoista
 7. Pidän kilpailuista juuri tällaisina, toivottavasti et koe painetta muuttaa! :)

  VastaaPoista