tiistaina, lokakuuta 16, 2012

Are you looking for Inspiration?

Pitkän vatvomisen, lisäkysymysten ja lukuisten meilien vaihdon jälkeen päätin kokeilla minäkin uutta Inspiration-konseptia. Mulle blogini ulkoasu on todella tärkeä, sinänsä mulla ei mitään ole mainoksia vastaan ja joitain mainontajuttuja blogissani on ollutkin, mutta haluan itse vaikuttaa blogin ulkoasuun joten markkinointiyhteistyö ei tullut kuuloonkaan.

Onneksi mukaan pääsi myös pelkästään sisältöyhteistyön merkeissä, joten täällä bloggerissa mun  blogi näyttää samalta kuin ennenkin ja blogiosoite ja kaikki pysyy samana - nou hätä! En minäkään niistä mauttomista mainoksista välitä, mun mielestä ne vie huomion monien blogien kauniilta kuvilta - tämä toki vain mun mielipide ja jokainen tekee omat päätöksensä.

Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu siis lokakuun aikana. Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia. Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.

Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut yhteisöön mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat lukijansa kanssa inspiroivat juttunsa ja laadukkaat valokuvat. Avautuvalta sivustolta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.

Tältä näyttää Pienen Linnun sivu Inspirationin beta-sivuilla. Selkeästi postauksieni ekat kuvat näkyvät sivulla ja siitä voi klikata jonkun kuvan katsoakseen lisää ja jos haluaa lukea koko postauksen niin ohjautuu automaattisesti  tänne mun blogiin.TÄÄLTÄ näet kaikki mukana olevat blogit ja jättämällä sähköpostiosoitteesi tuonne voit  saada tunnukset, joiden avulla pääsee jo tutustumaan beta-versioon sivustosta - sivusto on vielä kehitteillä.


My blog will be member of INDIEDAYS INSPIRATION blog stream with over 300 popular blogs in Finland - lifestyle, food, interior, fashion etc. My blog address and blog remains the same as always!! Don't worry!!

Click HERE and leave your email address for sneak peak.10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

No minä vähän ajattelin, että maltatkohan olla tarttumatta tilaisuuteen :) Hienoa, että olet jutussa mukana, mutta silti blogisi juju säilyy. Tää on vaan niin ihanan omanlaisensa ja joukosta erottuva blogi!

Pieni Lintu kirjoitti...

Se on hyvä kun ei tarvitse muuttaa mitään ja bloggerin lukijoilleni ei koidu muutoksia - niin ja ne mainokset kun niitä ei tarvinnut ottaa!

Pepi kirjoitti...

Minusta on parasta ettei edelleenkään tarvitse mennä indieen tai muihinkaan portaaleihin, en vaan tykkää niistä...onneksi blogit pysyy täällä :) jokunen lukemani blogi on hävinnut blogistaniasta noiden siirtojen vuoksi, ja täytyy sano että aika harboin niitä enää menen lueskelemaan....hyviä lisäpalveluitahan ne on toki niitä kaipaaville.

Pieni Lintu kirjoitti...

Tää oli kyllä hyvä juttu kun mitään ei tarvitse muuttaa eikä tehdä blogistaan mitään välkytivälkyti-mainospaikkaa. Ainut ulkonäöllinen muutos joka tulee on sivupalkkiin banneri yhteistyöstä, jonkinlainen blogiluettelo jossa uusimpia inspiration-postauksia - ihan kuin nuo bloggerinkin blogilistat mitä mulla jo on entuudestaankin.

Sally kirjoitti...

Kiva, kun säkin oot mukana! Jännityksellä odotan minkänäköiseksi oma ulkoasuni muuttuu markkinointiyhteistyön myötä. Ans kattoo ny.. ;) Lukijalle uusi kuvavirta on kyllä ihanteellinen selailuun ja kivoja uusia blogeja on helppo löytää.

Päivi Lemström kirjoitti...

Hei, minusta se on hieno tunnustus sinulle, että sinut on valittu mukaan ja siitä onnittelut!! Blogisi on kaunis. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Jep, itsekin tykkäsin kovasti selailla ja löysinkin uusia blogeja listoilta. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Päivi! :)

Nuppu Home kirjoitti...

Minusta on tosi kiva, kun menit mukaan noilla kertomillasi ehdoilla. Olen käynyt Indiedaysin sivuilla säännöllisesti ennenkin, kun tyttäreni muotiblogi on siellä. Tykkään nyt tosi paljon, kun noin kätevästi uuden portaalin avulla pystyn seuraamaan 300 blogin uusia juttuja - tosi kiva juttu ja tosi kiva kun sinäkin olet siellä.
Pyytäisin muuten lupaa käyttää yhtä kuvaasi, joka liittyy Puotiquen nauhoihin, kun minäkin tilasin niitä samoja. Laitanko siitä sinulle erillisen viestin sähköpostiisi?

Pieni Lintu kirjoitti...

Heippa, kyllä voit lainata kuvaa nauhoista. Kiitos kun kysyit lupaa, arvostan sitä. :)