keskiviikkona, syyskuuta 26, 2012

Pieni Lintu
Koska uusia lukijoita on tupsahtanut taas mukavasti blogini listoille - tervetuloa - niin ajattelin, että vaihteeksi muutama sananen itsestäni voisi olla paikallaan.

Hyvän mielen blogini takaa löytyy siis vintagea ja yksinkertaista elämää rakastava osapäiväinen kotiäiti. Olen valmistunut tekstiilialan artesaaniksi (2004) joten myös käsillä tekeminen on lähellä sydäntäni ja näkyy blogissani. Työni on nyt jotain ihan muuta alaa, mutta haaveissa olisi tietenkin saada elatuksensa ehkä joskus artesaanin hommista.

Bloggaamisen myötä myös valokuvauksesta on tullut rakas harrastus. Vuokrakotiamme sisustan pienellä budjetilla, teen paljon itse valmiina ostamisen sijaan ja kierrän kirpputoreja sekä pistän vanhoja tavaroita uuteen uskoon purkillisella valkoista maalia. Myös vuokrakoti voi olla kaunis!

Pienen blogihaastatteluni voit lukea TÄÄLTÄ jos haluat.

Entä kuka sinä olet, mistä sinä pidät ja ehkä haluat kertoa miksi sinä täällä käyt ja mistä haluaisit lukea?


Welcome all new followers. It's nice that you are here! Here's a brief presentation...

My blog is mostly a "lifestyle" blog and everything pretty that I love; like vintage, 2nd hand shopping, recycling, handcrafts, nature, photography, home interior, living my life simply and making things self instead of buying stuff.

You can read my blogger interview HERE if you want to.

Now maybe you want to tell me something about you? Who are you?I'm linking to...35 kommenttia:

Polly Balitro kirjoitti...

recycling, handcrafts, nature, photography... I see that we are sharing the same interests here! :-)
keep up the good blogging!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you Polly!! :)

mail4rosey kirjoitti...

These are so clear. Really great pics!!

Stella Vanilja kirjoitti...

Olipa kiva lukea postauksesi! :-) Oikein mukava.

Sinulla on ihana blogi mistä saa ihania ideoita ja on mukava katsella löytöjä mitä teet! :-)

Me asumme vielä tällä hetkellä kahta kotia (Tampereella ja Vantaalla) ja kun kirjoitit että vuokrakoti voi olla myös kaunis niin olen täysin samaa mieltä asiasta! :-) Se on totta, minun asuntoni on vuokra koti ja olen täysin tyytyväinen ja saanut tehdä sinne remonttia jne, ei ollenkaan huono vaihtoehto. Vantaalla on mieheni asunto, se on omistusasunto.

Mukavaa keskiviikkoa sinulle! :-) Tervetuloa kyläileen blogiin! :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Mukavaa päivää sinullekin - kiitos! :)

Henkkumaaria kirjoitti...

Minä löysin yleensäkin koko tämän ihanan blogimaailman vasta kesällä ja olen onnistunut vajoamaan syvälle sen syövereihin. Omia blogeja on kaksi, olet tervetullut poikkeamaan! Sinun blogissasi viehättää selkeys ja aivan kertakaikkiaan ihanat valokuvat!Itse kiinnostuin kuvaamisesta pikkuhiljaa ja haaveilen kunnon kameran hankinnasta. Yritän myös blogeista löytää kivoja vinkkejä sisustukseen, askarteluun, käsitöihin, kirppislöytöjen tuunaukseen ja vaikka mihin muuhun mielenkiintoiseen.

Päivi Lemström kirjoitti...

HEI, BLOGISI ON JOLLAKIN TAVOIN LÄMMIN JA KUVASI KAUNIITA. LUEN MYÖS MIELELLÄNI TEKSTEJÄSI. KAUNISTA PÄIVÄN JATKOA!
xx

Pieni Lintu kirjoitti...

Minäpä tulen kurkistamaan blogejasi - kiva kun kommentoit. Kiitos :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Päivi <3

Liz kirjoitti...

I love these images! There are times when B&W is so effective. Happy WW.

Marru kirjoitti...

Valokuvaus on se ykkös asia josta pidän ja sen vuoksi tykkään käydä ihastelemassa sinun kuviasi! Ja kaikki askartelu ja tuunaus kiinnostaa myös, aina jostain saa ideoita myös itselle.
Todella kaunis blogi, täällä viihtyy :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Kaisa kirjoitti...

Ykkössyy täällä vierailuun on ihan mielettömät kuvasi!Kotiäiti Itä-Suomesta täällä,harrastuksina oma blogi (hunningolla),kirppisten kiertelyt,käsityöt,kodin organiseeraaminen uuteen uskoon,leipomista koitan vähentää sen vararengasta kasvattavien sivuvaikutusten vuoksi mutta ruoanlaittoa rakastan ja sitä saa onneksi harrastaa ihan päivittäin :)Eli aika samat linjat.Etsikkoaikaa taidan elellä,osa-aikainen kotiäitiys voisi olla se oma juttu tällä hetkellä.2005 valmistuin fysioterapeutiksi,07 syntyi esikoinen ja siitä asti olen ollut kotona.Lähteäkö opettelemaan ammattinsa alusta kun koulu on tullut käytyä vaikkei niin motivoi enää vai ihanko jotain uutta..Siinäpä ne päällimmäiset aatokset tänään,mukavaa päivää sinulle ja kiitos ihanasta blogista!

Töölön tyllerö kirjoitti...

Hei, olen uusi lukijasi, tyllerö Töölöstä. :) Postauksistasi ahmin ensimmäisenä kaikki kategoriaan "kierrätys" kuuluvat ja toivon niitä lisää. :)

Blogosfäärissä lienen vähän vastarannankiiski, koska tykkään erityisesti lukea tekstiä kuvien ohella ja arvostan sitä, että bloggaajalla on jotain sanottavaa ja halu kertoa siitä minulle. Pitkät tekstittömät kuvapostaukset blogeissa usein skippaan, sillä ikävystyn nopeasti, jos kuvien saatteena ei ole lainkaan sanoja. Jos haluan katsella pelkkiä kuvia, menen Pinterestiin.

Secret Mom Thoughts kirjoitti...

Beautiful B&W shots. I love the bird shot.

Pieni Lintu kirjoitti...

Vähän samoja urajuttuja mietinnässä..artesaanille kun ei töitä oikein ole..

Kiitos kommentistasi!

Pieni Lintu kirjoitti...

Yksi kierrätysjuttu onkin tulossa lähipäivinä.. ;)

Mulla valitettavasti joskus on vain kuvia, joskus on tekstiä vaikea keksiä.

Pieni Lintu kirjoitti...

thank you :)

Nina kirjoitti...

Valokuvasi, kaikenlaiset "tee se itse" ideat ja kivat kirppislöydöt, sekä positiivinen perspektiivi, viehättävät minua suuresti blogissasi! Unelmoin järjestelmäkameran hankkimisesta, tykkään valokuvata, joten vinkkisi ja kuvakulmasi inspiroi minua kovasti. Monet pitävät Adoben Photoshopista kuvien editoimiseen, itse rajaan ja joskus tarkennan kuvat iPhotolla - ja sain hyvän vinkin käyttää Picmonkey-ohjelmaa vesileimojen tekoon :-)
Arvostan kierrätystä, on hienoa että tavarat / huonekalut voivat vaihtaa käyttäjää, usein pienillä muutoksilla saa aikaan paljon ;-)

Heidi kirjoitti...

Love love love the bird shot.

Hanna kirjoitti...

Blogisi on mielestäni inspiroiva ihanine kuvineen. Saan täältä monesti kivoja ideoita, joita tosi jaksan toteuttaa vain harvoin. Ovatpahan ainakin mietintämyssyssä hautumassa. :) Sama linja siis jatkukoon täällä!

Minä haaveilen alanvaihdosta ja olen alkanut tehdä aika paljon töitä sen eteen. Haluan päästä eroon "lomalta lomalle" -elämästä: elämää on vain lomalla ja viikonloppuisin. Uskon, että tämä toteutuisi unelma-ammatissani. Lomaa olisi ehkä vähemmän, mutta niin olisi myös tarve sille.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos kommentista! :) Ei sitä pakosta järjestelmäkameraa tarvi, onhan se monessa hyvä, mutta paljon käytän vielä vanhaakin kameraa ja jopa kännykkää. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Blogit on kyllä mieletön inspiraation lähde - itsellekin tullut ahaa-elämyksiä vaikka kuinka toisten blogeista. Eri juttu tosiaan, että saako niitä kaikkia toteutettua. :D

Tsemppiä uravalinnoille!

Unknown kirjoitti...

I am in love with these B&Ws!! They are crystal clear!! I really love your style!

Heather kirjoitti...

I just love that bird shot. Fantastic job!!

Pia kirjoitti...

Upeat kuvat saavat palaamaan tänne uudelleen ja uudelleen, enkä ole kertaakaan pettynyt, päin vastoin. Sinulla on taito kuvata "tavallisia" asioita epätavallisella tavalla, joka tekee kuvista joka kerta yhtä kiehtovia. Lisäkiinnostusta herätti kun kävi ilmi, että asut kaupungissa, jossa olen itsekin asunut. :)

Light and Voices kirjoitti...

I really like the feeling in these photos.
Joyce M

Huopalintu kirjoitti...

Mustavalkomaanantain kautta tulin tänne tällä kertaa, mutta seuraan upeaa kuvablogiasi muutenkin. Sinulta saa myös kivoja vinkkejä, inspiratiota omaan blogiin. Kaunis tuo lintukuva.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Vaasassa on hyvä asua :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos. Kiva kuulla :-)