perjantaina, syyskuuta 21, 2012

Paint it WhitePienellä vaivalla olohuoneen ulkonäön raikastus. Mulla on yhteen projektiin ostettua valkosta maalia ja sitä maalia riittää ja riittää ja riittää, vaikka se oli sellainen pikkupönttö. Sillä on maalattu nyt ainakin yksi NURKKAKAAPPI (sitä varten se maali hommattiin), JAKKARAVANHA OVI josta tuli SÄNGYNPÄÄTY, IKKUNAPOKA, PARI HYLLYÄ, tämä hylly..ja..jotain muutakin taatusti oli, mutta olen unohtanut.Näissä merkeissä oikein ihanaa viikonloppua kaikille!!! Toivotaan auringonpaistetta ja jos sitä ei saada niin ei se haittaa. Eilen saatiin kummastella rakeita maassa ja ukkonenkin jyrähteli, aika jämerää sekin.
20 kommenttia:

 1. Ihan eri tuli hyllystä! Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Purkki valkoista ei olis pahitteeksi täälläkään, tosin voisin tarvita sitä myös seinämaalina :) Kivan raikas ilme tuli heti hyllyyn!! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vuokramurjussa kaipais yks sun toinenkin nurkka ehostusta... ;-)

   Poista
 3. Tuli kyllä iham mielettömän kaunis! Mulla olisi vaikka millä mitalla maalattavaa täällä ja haluaisin kaiken valkoiseksi. Mutta en ole ryhtynyt ensimmäiseenkään hommaan, kun pelkään, että sössin kaiken ja joudun heittämään hyllyt ja lipastot pois :) Vaikka ei kai se nyt niin vaikeeta voi olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla..yksi mäntyinen klaffilipasto pitäs maalata mutten ole vielä uskaltautunut..

   Poista
 4. Kaunis lopputulos!
  Iloista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 5. Tulipas raikas lopputulos, kaunista :) Mekin meinattiin jäädä tänään raekuuron alle ja aamuyöstä kävi ukkonenkin. Jospa viikonloppu olis kauniimpi... Mutta joka tapauksessa rentoa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 6. Heissan :) Kauniilta näyttää, valkoinen aina jotenkin selkeyttää ja raikastaa :)
  Rentouttavaa viikonloppua teille sinne.

  VastaaPoista
 7. Kappas, lenpiväriäni valkoista :)
  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Fanitan kyllä niin täysillä tuota valkoista maalia ja vanhan tuunausta!!! :) Iloa viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
 9. Lopputulos näyttää kyllä kivalta :-) Täällä olis kans maalaushommia tiedossa ja tuntuu että niitä tulee kokoajan lisää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo...ihmeellistä, ei kohteet kyllä lopu koskaan :D

   Poista