torstaina, syyskuuta 13, 2012

NostalgicMikä sinulle on NOSTALGIAA? Ota kuva ja lähetä minulle niin olet mukana huisin hienossa valokuvakilpailussa ja arvonnassa. Katso ohjeet tarkemmin TÄÄLTÄ. Aikaa aina 18.9.2012 asti eli ensi tiistaihin. Sunnuntaihin asti voit osallistua myös pieneen blogiarvontaani TÄÄLLÄ.

Nostalgisia asioita voisi olla vaikka isoäidin hiuspinni, joku sisustustyyli tai vaate, vanhat pitsit, rukinpuolat tai muu vanha esine. Nostalginen maisema tai väri tai tunnelma - ehkä musiikki, maku tai haju, joka tuo muistoja mieleen.I just love vintage and nostalgic things like this old hairpin that belonged to my granny.I'm linking to...Hope you have great day!!

Toivottavasti sinulla
on mukava päivä!18 kommenttia:

 1. hi Pieni Lintu!
  I had to follow your blog just because of the name of it!
  and now that I am on it, it looks fantastic! :-)

  VastaaPoista
 2. Moikka, mun on pakko nyt esittää yks kysymys, joka on jo jonkin aikaa "vaivannut".. Mitä toi meinaa, kun aina lopussa kirjoitat, et I'm linking to... Siis en tarkoita suomennosta, vaan, et mitä, missä häh..?! Tuo selvittikin paljon, hih..
  Kauniit kuvat, isoäidin pinni tukassa on kyllä aika nostalgista :)
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kysyä jos on kysyttävää. :-) Tykkään osallistua moniin valokuvahaasteisiin ja niihin linkitetään omasta blogista ja sinne haasteblogiin voi sitte lisätä oman postauksensa linkin. :-) Usein haasteissa on joku teema mutta tuosta linkistä löytyy Thin or that eli vähä sitä sun tätä..tai siis löytyy kunhan tämän haasteen pitäjä Deb laittaa sen postauksen tänään.

   On mukavaa ja koukuttavaa puuhaa osallistua näihin ja nähdä toisten vastaukset teemaan..vierailla ja kommentoida ja kenties joku käy ihastelemassa omia kuvia. ;-)

   Suurin osa on ulkolaisia haasteita mut on noita haasteblogeja suomenkielisiäkin..muutamia löytyy sivupalkkini blogilinkeistä Photography otsikon alta. :-)

   Poista
 3. Tähän nostalgiaan lähden mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Oi,miten hurmaavia ja nostaligisia kuvia! Oikein ihanaa päivänjatkoa,Pieni Lintu!

  VastaaPoista
 5. Such a gorgeous pin - how nice you have it to wear now!

  VastaaPoista
 6. I love vintage, too. And the hair pin looks beautiful in your hair! Gorgeous pictures.

  VastaaPoista
 7. love that lace in the last photo (not sure if lace s the correct term, but still, love it, gives me a sense of vintage..)

  VastaaPoista
 8. Oh i think my comment got eaten up - love the vintage lace & the hair bobbins are especially sweet, love Posie

  VastaaPoista
 9. Wonderful photos. Neutrals capturing the timeless.

  VastaaPoista
 10. Ihan ensisilmäyksellä katsoin, että whaaat, PL on laittanut kuvia Adelesta :D So pretty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kattoa Google kuvahausta että minkä näkönen kyseinen ihminen on. :D Mä kyllä tiän kuka se on ja valitettavasti olen ne hittibiisit kuullut musiikkiaiheisissa tv-ohjelmista, mutta kyseinen genre ei ihan oo mun juttu. ;) Mutta kiitos - kaunishan hän on. :)

   Poista