keskiviikkona, syyskuuta 19, 2012

ColourfulMinulla ei näemmä nyt ole omia valokuvia tälle päivälle ollenkaan. Nämä kuvat on nimittäin mieheni ottamia. No joku kunnia minullekin - noissa sateessa otetuissa kuvissa se olin minä joka pidin toisella kädellä sateenvarjoa kameran päällä ja toisella kädellä kannattelin puolukkaämpäriäni ja kastuin kyllä itse ihan totaalisesti. Oli kyllä erikoinen ilma kun satoi ja paistoi yhtä aikaa.

Siitäkin huomaa, että nämä eivät ole minun kuviani kun näissä ekoissa kuvissa on ampiaisia. Minähän en niitä kuvaa. Hui, juoksen kyllä kauas pois jos ampparin näen. Kimalaisista kyllä pidän ja niitä onkin kiva kuvata, ovat niin suloisia palleroita ja rauhallisia otuksia.


Today I'm sharing photos that my husband took few weeks ago. But it was me who was holding the umbrella for the camera when it was raining so I did something too..hah!


18 kommenttia:

 1. Hienot kuvat on miehesi ottanut! Ampparikuvat erityisesti. Minä voisin kyllä kuvata ampparia, mutta hämähäkkiä en ikimaailmassa. Sehän voi hypätä päälle, hyyyi :)

  VastaaPoista
 2. Beautiful shots, the rain especially so.

  VastaaPoista
 3. Beautiful shots as always. love the bee capture.

  VastaaPoista
 4. Kylla kannatti kastua, sadekuva on upea!

  VastaaPoista
 5. Nopeasti pikkukuvasta katsoin ensin, että eka kuva on jostain etelästä palmuineen ja sinitaivaineen... :D Viimeinen kuva on kyllä ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös että sanoin kuvan nähtyäni juuri samaa miehelleni. Ihan kuin palmuja ja noi ampparit vois olla lintuja ku yhtäkkiä katsoo. :-) Mut ei..Suomesta on ja järven rannalla. ;-)

   Poista
 6. Stunning photography & images, mother nature does the best green, love Posie

  VastaaPoista
 7. Just gorgeous! I love watching busy little bees at work!

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia!
  Koska torstai on toivoa täynnä niin päätin muistaa sinua pienellä-suurella haasteella blogini puolella...hyvää päivänjatkoa;)

  VastaaPoista
 9. Oi!
  Todellakin, aivan kuin palmuja ekassa kuvassa.Ihanan syvän vihreää, kyllä Suomen luonto on kaunis. Kiva, kun kuvaat ( & siippa) luontokuvia ja näytät niitä meille.
  Voitit eräässä arvonnassa kauris- tarran, laitathan kuvan siitä, kun se on löytänyt paikkansa kauniissa kodissanne!

  t.Leena ja Pojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä kun vihjasit tarrasta..en pian itse olisi huomannut. :-)

   Poista
  2. love them! good job for holding the umbrella! ;-)

   Poista