lauantaina, syyskuuta 15, 2012

Apple time
Syksy on ihanaa aikaa kun saa kaikenlaisia tuoreita ja herkullisia kotimaisia vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Meillä ei ole mahdollisuutta mitään itse kasvattaa oikein, mutta sukulaisilta saadaan paljon kaikenlaista aina ja metsäthän ovat marjoja täynnä ihan ilmaiseksi. Ja kaupankin porkkanat tuoksuu ihan aidolle porkkanalle niitä kuoriessa kun ovat niin tuoreita.

Omput ja kaikki muutkin hedelmät ja marjat maistuu aina hyvin esikoiselle. Kuopus on vähän valikoivampi, maistaa kyllä kaikkea aika rohkeasti ja tykkää lähinnä kaikesta makeasta kuten banaanista ja mansikoista, mustikoistakin. Esikoinen taas rakastaa kaikkea hapanta ja kirpeää. Ne on niitä makuasioita, joista ei voi kiistellä.


Mukavaa ja aurinkoista lauantaita!!!14 kommenttia:

 1. Yum, fresh apples! It's too warm to grow apples where we live but they grow only a few hours away.

  VastaaPoista
 2. Ihania syksyisiä kuvia.

  ♥ autumn and colours ♥

  VastaaPoista
 3. Hauskoja ompunmaistelukuvia. Omenapiirakkahan maistuu kaikille, vai mitä. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. De nuevo por tu casa, disfrutando las cosillas que nos dejas. Estupendas las fotos que nos has dejado.

  Saludos y un abrazo.

  VastaaPoista
 5. Aivan vesi herahtaa kielelle omena-kuviasi ihaillessa! Syksyisen omenan kirpakka tuoksu on huumaava - raastesalaatissa oiva makulisä porkkanan ja punajuuren kaverina.
  Tänään rentoudun leipomalla - porkkanaleipä on kohoamassa, ja iltapäiväherkuksi kokeilen uutta omenapiirakkareseptiä.
  Aurinkoista ja omenaista viikonloppua toivotellen :-)

  VastaaPoista
 6. I was given a big bag of apples the other day...thanks for reminding me that I need to do something with them! :) Your photos capture 'apple season' perfectly...I can almost smell the apples! (or, maybe that's from the bag sitting in the kitchen ;D LOL)

  VastaaPoista
 7. I must say, I love Finnish apples! they are delicious! :-)

  VastaaPoista
 8. Ihania omppukuvia ja se on kyllä ihan totta, että syksy on ihanaa aikaa kun saa kaikenlaista tuoretta oli se sitten omasta pihasta, sukulaisilta tai kaupasta. Mutta tuoretta kumminkin ja niistä voi sitten itse valmistaa kaikkea hyvää.

  VastaaPoista