maanantaina, heinäkuuta 16, 2012

Tereitä tyynyihinKokeilumielessä tereitä tyynyihin. En ollut nimittäin koskaan ennen ommellut tereitä, hassua..no nytpä sekin on kokeiltu. Kuviollinen musta kangas on Euronkankaasta, tosi hyvässä alessa oli kangas - vain 3€/m, yksivärinen kangas on joku paneeliverhon pätkä, joka on jäänyt ylimääräiseksi kun piti verhoa lyhentää ja tereet leikattu miehen vanhasta teepaidasta, josta olen jo muutakin askarrellut aikaisemmin. Joten nämä tyynyt eivät paljoa kustantaneet.


 Keittiön penkille, ah mikä näky - rakastan mustavalkoisuutta!

 Ja koska en osaa postata vain yhtä tai kahta kuvaa kerallaan niin muitakin keittiökuvia. Sorgen.

Kovin on väritöntä, vaan minäpä tykkään. Ja kas, kahviakin pannussa. No tämä kuva on otettu aamupäivällä, en sentään yöllä kahvia juo. Tuohon valkoiseen pikkulävikköön kerätään kauppalapuiksi soveltuvia paperinpalasia.
Nyt untenmaille, hyvät yöt!!8 kommenttia:

kaari3 kirjoitti...

Voit postata niin monta kuvaa kuin jaksat, kyllä kelpaa katsella! Aivan uusi idea kynttelikköön, kahvikupit. Tietää mitä talossa juodaan :)

Evelina kirjoitti...

Ihania kuvia, sama täällä, anna tulla niin paljon kuin vaan on näitä kuvia :)!
Minäkin tykkään kovasti musta-valkoisuudesta! Kauniita tyynyjä olet tehnyt, minäkin muuten tein sen sun antaman ohjeen mukaan noita pyöreitä tyynyjä tyttöjen huoneeseen, täytyykin muistaa postata niistä joku päivä :)!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kyllä näitä sinun kuviasi kelpaa katsella vaikka millä mitalla:)

Kauniit tyynyt olet saanut aikaiseksi. Täytyisi itsekin kokeilla.

Minna - Carefree Casualness kirjoitti...

Onpa ihania kuvia! Tykkään kanssa mustavalkoisista jutuista ja varastossa on pussillinen kankaita josta pitäisi väsätä tyynynpäällisiä, kun saisi vaan aikaiseksi :)

minna-karoliina.blogspot.com

Lui kirjoitti...

I love monochromes! And neutrals like black and white are the best!

Marika kirjoitti...

Upea keittiö, tykkään! Mua kiehtoo myös tuo mustavalkoisuus, en sitä sisustukseen osaa laittaa, mutta vaatteissa sitä on sitäkin enemmän. Kavereille tulee mustavalkoinen sisustus uuteen taloon ja innolla odotan,koska ne materiaalit nähneenä siitä tulee varmasti upea :)

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

kaunista ja ihanaa. Kivat nuo kahvikupit kattokruunussa. Vähän olin tanskalaisille kateellinen ku paikallisessa lähikaupassa myytiin noita maison belle pesuaineita pariin euroon pullo... täällä niistä saa vähän enemmän pulittaa. No ostin pienoisvaraston täyteen noita... :D

Jaana kirjoitti...

Ihania kuvia taasen! Ja hyvä idea noille ostoslistoille, itsellä aina pyörii jossain lippuja ja lappuja.
Olen aiemmin seurannut blogiasi syötteenlukijan kautta, mutta nyt sain viimein liityttyä jäseneksi.