perjantaina, heinäkuuta 27, 2012

Sometimes
...it's fun to make photos look like old and it's so super easy with Photoscape! I saw too much noise in these shots so I added this vintage look.

Joskus on kiva leikkiä Photoscapella ja tehdä kuvista vanhan ja kuluneen näköisiä - varsinkin jos kuviin ei ole ihan tyytyväinen vaikkapa kohinan vuoksi.Kiva hattu tuli ostettua Plantagenista, se niin houkuttelevasti odotti korissa muiden hattujen seassa. Eikä maksanut montaa euroa, tuskin tulee pidettyä koskaan, mutta soma se on.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!!!
7 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kuvat näyttävät tosi kivoilta noin käsiteltyinä!

Aiemmin olin hyvin vahvasti sitä mieltä, että kuville ei saisi tehdä juuri muuta kuin rajata niitä ja lisätä tarvittaessa kontrastia ja terävyyttä (ja näin tietty tarvitsee toimia edelleenkin esim. silloin kun osallistuu sellaiseen valokuvakisaan, jossa muu käsittely ei ole luvallista), mutta nykyisin ajattelen vapaammin niin, että lopputulos on tärkein. Jos minusta kuva näyttää kauniimmalta kun olen lisännyt siihen efektejä, niin miksen lisäisi, kunhan en mene väittämään, että kuva olisi käsittelemätön! - Yli viisikymppiseksi piti kasvaa näin villiksi vapautuakseen! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia,
kivasti sopii tuo vanha efekti.
Mä oon miettiny, että kuvien hienosäätö ja tuunaus, siitä on tullut vähän niinku harrastus nykyään,vaikka joooskus vielä ajattelin että "ois hyvä säilyttää kyllä alkuparäisinä".No, onko tuo nyt oikeesti vakavaa ni ei, miksipä ei vois nikkaroida omia kuvia uusiksi ja mun mielestä se on tosiaan kivaakin kattoa, että mitäs näihin sopis..

Kivoja purkkeja tuossa alla.
Kyllä niitä purnukoita tulee tosiaan välillä kieputeltua keittiössä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja tosiaan, samaa mieltä Sirpan kans että tietty asian mukaan, säännöt on säännöt jos osallistuu vaikka johonkin kilpailuihin (tosin, näyttäs että ainakin joihinkin on aivan luvallista muokata-lukee siis säännöissä).
Mutta vaikkapa just omassa blogissa, saahan kuvat tuoda esille miten tykkää, muut voi sitte miettiä mielessään että mitäs tuo nyt on tuohon taikonnu.. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Niinpä. Omassa blogissa saa säätää. ;-)

kaari3 kirjoitti...

Ehdottomasti pidän siitä, että kuvilla saa leikkiä! Alkuperäisestäa voi tehdä kopion, niin se jää myös kansioon. Pidän tästa sarjasta!

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

ihanan näköisiä kuvia, mulla ei taida olla tollasta ohjelmaa et vois noin tehdä... :(

Pieni Lintu kirjoitti...

On ilmainen, mutta taitaa olla vain Windowsille - harmi..minä kun käytän Linuxia surffaamiseen joten joudun muokkaan kuvat ensin Wintoosassa ja tallennan kuvat serverille ja sitten käynnistän Linuxin..haha.. :D